Kommende iPhone SE får måske en notch

Næste generation af iPhone SE får måske den efterhånden velkendte skærmudskæring, også kaldet for en notch.

Kommende iPhone SE får måske en notch

Så er der nye spændende rygter om en ny iPhone SE. iPhone SE har været yderst populær her i Danmark, primært pga. dens kompakte størrelse. Vi har tidligere skrevet at næste generation af modellen muligvis ville blive lanceret i maj måned, men det ser ikke ud til at blive tilfældet.

Derudover går de nye rygter på, at iPhone SE ligesom iPhone X, får den meget omtalte skærmudskæring i toppen af displayet. Det ville give meget god mening, når vi er nede i en så kompakt størrelse, at man får den størst mulige skærm ud af den begrænsede plads.

iPhone SE 2018 eller iPhone SE 2 er åbenbart rykket til tredje kvartal, så engang i juli, august og september. Det kunne evt. blive sammen med præsentationen af de kommende iPhone X og iPhone X Plus.

iphone se 2 2018
Dette skulle angiveligt være skærmen på den kommende iPhone SE 2. Foto: GrownSSPer

Nogle rygter går på at den kommer med en såkaldt notch, mens andre siger den ikke gør. Som du ser på ovenstående Tweet fra @VenyaGeskin1, kunne det godt ligne at den gør. Derudover skulle den få en glasbagside, som vi ser det på nuværende iPhone 8 og iPhone X. Det er ikke os alle der er fan af dette

Selvom notch’en skulle blive en realitet, så skulle den beholde sit nuværende lidt kantede design. Ikke de afrundede kanter, som vi ser det på mange nye telefoner.

Angiveligt så skulle den kommende iPhone SE blive mindre, men bibeholde en displaystørrelse på 4″. Om der kommer en fysisk Hjem knap eller om der kommer ansigtsopløsning, må vi afvente information om.

Læs også: Analytiker: iPhone X-efterfølger bliver mindst 10 % billigere

Opdateringer på sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 7/5/2018 bragte vi et indlæg omkring Problemer med iPhones Face ID kan skyldes bagkameraet – Du kan læse den her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om iPhone..