Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lollipop-opdatering til OnePlus One lige om hjørnet

Lollipop-opdatering til OnePlus One lige om hjørnet

Den svært tilgængelige OnePlus One-smartphone får Lollipop-opdateringen om få uger, lover teamet bag styresystemet.

Hvis du er ejer af den kinesiske smartphone, OnePlus One, og venter spændt på den næste Android-version, er der gode nyheder forude.

Folkene bag den specielle Cyanogen-tilpassede Android-version fortæller nu på Twitter, at opdateringen er lige på trapperne til blandt andet OnePlus One.

Inden for få uger vil opdateringen blive udrullet, således at du blot skal vente på en underretning på telefonen, når den er klar til at blive downloadet og installeret.

Læs også: OnePlus på vej mod egen ROM

Udmeldingen kommer efter en måned med forsinkelser, for planen var rigtigt at få opdateringen klar i februar måned. Det vil altså sige, at der kommer til at gå cirka 4 måneder fra Android 5.0 blev frigivet af Google til opdateringen ligger klar hos OnePlus One-brugerne.

Tilbage i juli måned 2014 lovede en af medarbejderne bag OnePlus One-smartphonen, at Lollipop-opdateringen ville være klar inden for 3 måneder. Det samme gjorde HTC med One (M7), og nu kan de to firmaer dele titlen om ikke at overholde den lovede tidsfrist.

Læs også: OnePlus Ones efterfølger får lille navneændring

Cyanogen-teamet oplyser også, at de er opmærksomme på den for nyligt lancerede Android 5.1-version og allerede er i fuld sving med at evaluere de nye ændringer for at opdatere til Android 5.1 i en efterfølgende OTA-opdatering (over the air).

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 19-03-2015 14:16:51

har for gud ved ikke hvor mangen gang nu igen genemset min tlf for at se om android lolipop er blevet rullet ud men nej STADIG en dybt forældet android der siger " den seneste opdatering er instaleret"

1 0
Sven A. 13-03-2015 09:06:42

Ikke for at sig noget... men i skriver at "... fortæller nu på Twitter", men linket er fra Google+

0 0
Naggie21 12-03-2015 20:05:15

Lækkert. Det viser sig også at det faktisk er CM12S. Det er og bliver kun i Indien, hvor de ikke får CyanogenMod.

0 0
Sven A. 13-03-2015 09:05:14

Man vil kunne installere OxygenOS hvis man ønsker dette.

0 0
Naggie21 14-03-2015 23:27:50

Jo, bestemt. Men mange nyhedssider, denne inkluderet, er kommet frem til den konklusion, at CM12S slet ikke ville komme og at alle fremtidige opdateringer ville blive med OxygenOS.

0 0

Om brug af cookies