Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft: Nokia afslører Windows-mobilerne i næste uge

Microsoft: Nokia afslører Windows-mobilerne i næste uge

Nokias satsning på Windows Phone 7 bliver præsenteret i midten af næste uge, afslører Microsoft-boss.

Der er allerede kommet løfter fra Nokia-lejren om, at den finske mobilgigant vil sætte Windows Phone 7-baserede mobiltelefoner på butikshylderne, inden 2011 bliver til 2012.

Om blot seks dag vil vi blive klogere på, hvilke produkter der er tale om.

Ifølge engadget.com har præsidenten for Microsofts Windows Phone-division, Andrew Lees, således afsløret, at Nokia vil præsentere de nye mobiler til det såkaldte Nokia World-event.

Nokia World foregår 26.-27. oktober i London, og Mobilsiden.dk følger eventet.

Ifølge pocket.com vil blandt andet Nokia 800 se dagens lys i den engelske hovedstad.


Læs også:
 - Nokia dropper bogstaverne i mobilnavne

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas Rasmussen 20-10-2011 17:45:41

Jeg glæder mig meget til at se hvad Nokia kommer med, men på en måde ikke. jeg vil gerne have en windows phone 7 mobil - dels for at prøve noget nyt (har haft HTC legend), dels fordi det ser MEGA fedt ud - men jeg står i et dilemma: Min far vil ikke have at jeg køber topmodel-mobiler (er tretten år, men mobilfreak), så jeg ved ikke om jeg skal købe en Samsung Omnia W, eller en Nokia 'Sea Ray'. de skulle - i følge rygter - have samme skærmstørrelse (3.7 tommer) og samme processor hastighed, (1.4 GHz) men Samsung'en har en super amoled, mens Nokia'en "kun" har amoled. til gengæld har nokia'en et kamera på 8 megapixels med carl zeiss optik, mens Samsung'en "kun" har 5 megapixels. (skal lige siges at jeg elsker at tage billeder, og har en far der er lidt af en kameranørd) desuden kan jeg bedre lide Nokias design, og trorat jeg ender med at købe Nokia'en... men den skærm der Nager mig! Jo større skærm jo bedre, (betyder ikke så meget med størlsen på mobilen, bare det ikke er en mindre tablet) og jo flottere skærm jo bedre... så jeg vil gerne lige have nogle inputs her fra.

på forhånd tak.

mvh

Jonas

0 0

Om brug af cookies