Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Min første uge med Windows 10 Technical Preview

Min første uge med Windows 10 Technical Preview

Windows 10 Technical Preview for phones bærer tydeligt præg af at være et tidligt preview med mange fejl og mangler.

Microsoft har udsendt den første udgave af Windows 10 Technical Preview for phones. Den er tilgængelig til en række enheder i budget- og mellemklassen, men ikke til topmodellerne Lumia 930 og 1520.

Jeg har installeret Windows 10 TP på en Lumia 830, og var som med mange andre første-udgaver spændt på at se hvad Microsoft havde at byde på.

Læs også: Windows 10 for Phones Preview slippes løs

Ved første øjekast var der ikke ændret det store, men alligevel har Microsoft formået at ændre på nogle af de ting brugerne har kritiseret voldsomt.

Se med i videoen, hvor jeg forsøger at vise nogle af de gode og mindre gode ting ved Windows 10 TP for phones.

Har du fået mod på at prøve Windows 10 TP for Phones, kan du tilmelde dig programmet Windows Insider hos Microsoft.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Steen 24-02-2015 12:52:11

Har også installeret WP10 på min 830 og må sige at det køre overraskene godt. Har ikke måttet genstartet endnu, den har ikke froset og Touch knapperne virker.. Der er selvfølgelig små gnidningsfejl i systemet når du navigere, men ikke store graverende fejl. Den eneste fejl der irretere mig, er lysstyrken som skal stilles hvergang jeg starter mobilen. Den kan også finde på at variere lysstyrken selvom den ikke står på auto..
Læseoversigten i IE virker sjovt nok ikke på Mobildebat som eneste sted ;-)
Ellers vil jeg sige, at det er en fin stabil alfa version, som jeg køre på min daglige mobil, uden at mangle funktioner eller andet..
Forstår ikke at mobilsiden virker så kritisk, de mangler at nævne notifikationer i toppen af skærmen, når du får en SMS eller alarm, du kan så skrive et svar eller slukke alarmen lige meget hvor du er i systemet eller hvad du laver - meget brugbart.. Der bliver heller ikke vist, at med baggrundsbillede på bliver dine Fliser på starskærmen transperante og det ser godt ud med det rigtige billede på :-)
Der bliver heller ikke nævnt, at der kommer opdateringer hver måned, så i næste uge vil der allerede komme rettelser og flere funktioner til og gøre systemet endnu mere stabilt og brugbart..
Kan kun anbefale det :-)

10 0
Om brug af cookies