Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MobilePay er downloadet 100.000 gange

MobilePay er downloadet 100.000 gange

Danske Banks nyeste mobil-applikation er downloadet 100.000 gange på tre uger.

Screenshot fra applikationen MobilePay
Screenshot fra applikationen MobilePay

Danske Bank har succes med deres nyeste mobilapplikation MobilePay, som på kun tre uger er downloadet 100.000 gange. Det oplyser Danske Bank på deres Facebookside.

 - Danske Bank klar med MobilePay – send penge via et mobilnummer

MobilePay er en applikation, der gør det muligt at overføre penge via et mobiltelefonnummer. Og applikationen henvender sig bredt da man kan bruge den uanset hvilken bank man har. Det eneste det kræver er, at man har en iPhone eller en Android telefon, samt et betalingskort til et dansk pengeinstitut.

 - MobilePay fra Danske Bank – ikke på vej til Windows Phone

MobilePay er en betalingsapplikation der kan give nye muligheder når det handler om mobilbetaling – måske MobilePay er fremtidens betalingsmiddel.

Billede fra Danske Banks Facebookside
Billede fra Danske Banks Facebookside
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten 10-06-2013 19:58:13

...

0 0
Anders W 13-06-2013 10:33:02

Frem til den 1. januar 2014 koster det ikke noget at bruge MobilePay. Herefter vil Danske Bank-kunder med kundepakkerne Danske Hverdag og Danske Hverdag+ fortsat frit have mulighed for at benytte MobilePay. Afhængig af udviklingen og omkostningerne vil vi vurdere, om der senere skal være en mindre betaling for at sende penge med MobilePay for andre brugere. I så fald vil det være en konkurrencedygtig pris, der afspejler omkostningerne ved at drive løsningen.

0 0
Morten 14-06-2013 14:02:23

Hvad er så de nuværende omkostninger? For således at få en indikation for hvad det kommer til at koste før man måske bliver for afhængig af appen?

0 0

Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies