Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilselskabet Ymobile lukker også - Unotel overtager kunder

Mobilselskabet Ymobile lukker også - Unotel overtager kunder

Det lille mobilselskab ymobile oplyser på deres hjemmeside, at de lukker ned og lader Unotel overtage kunderne.

TDC har netop meddelt, at Telmore ikke længere er et selvstændigt selskab fra den 1. november, og nu oplyser iPinion ApS, at de lukker mobilselskabet ymobile ned.

 - Telmore lukker som selvstændigt selskab

Mobilselskabet ymobile oplyser på deres hjemmeside, at de lukker det brandede selskab ned. I stedet for har de indgået en aftale med Unotel om, at alle mobilkunderne kan fortsætte der.

 - ”Hos Unotel vil I nyde godt af en eksisterende velfungerede løsning, der vil sikre større driftsstabilitet, og tilbyde en top professionel kundeservice både på telefon og email. Unotel sikrer, at langt de fleste af Jer fortsætter med samme abonnementer som i dag. Det vil sige, at I beholder Jeres pris samt den inkluderede tale, data og SMS/MMS. Flytningen sker helt automatisk, og I beholder naturligvis Jeres nummer,” det oplyser ymobile på deres hjemmeside.

Dog vil ymobile-kunderne modtage et nyt SIM-kort. Ønsker man ikke at flytte til Unotel opfattes deres abonnement som opsagt pr. dags dato.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 28-10-2013 20:14:49

godt at se at man ikke bare kan pisse på sine kunder og stadog have et mobilselskab.
Det er en sejr for mobilkunderne i Danmark at de lukker.

0 0
DX 28-10-2013 19:45:58

Det bliver nok kun en stakket frist, TDC ejer vist også Uno Tel, så det går nok, som med Telmore, som TDC også ejede. Bye Bye Telmore & Ymobile ( & Uno Tel ? )

0 0
DX 28-10-2013 19:47:56

Mon TDC er ved at gøre sig selv klar til salg ? Det begynder at ligne noget i den retning.

0 0
Rene 28-10-2013 20:17:50

Det skal være nu mens deres kabeltv kunder stadig er der samt deres internet kunder.
Det kan jo gå helt galt. Ingen ved hvad der kommer til at ske i fremtiden, det er klart. Men hvis Tv-on-demant bliver dominere og andre firmaer over tager internettet med fiber har TDC jo kun deres mobil afdeling tilbage og vil være et mindre selskab end i dag, så ville være et godt tidspunkt at sælge til en optimistisk køber på.

0 0

Om brug af cookies