Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Moto E specifikationer lækket - slim efterfølger til Moto G

Moto E specifikationer lækket - slim efterfølger til Moto G

Tiden nærmer sig for en efterfølger til den prisvenlige og anmelderroste Moto G, der giver meget for pengene.

Vi har for nyligt fortalt her på Mobilsiden.dk, at Motorola Moto X+1 på vej. Den berygtede mobil skulle eftersigende være en efterfølger til producentens populære Moto X, der efter lang tid fandt vej over Atlanten.

Nu forlyder det, at der også er en efterfølger på vej til den prisvenlige Moto G, som du kan læse Mobilsidens anmeldelse af her. Enheden, der går under navnet Moto E, er nemlig dukket op i Mexico, og afslører derved specifikationerne vi forhåbenligt kan se frem til. Det skriver phoneArena

Moto G er Motorolas største succes

Moto E har eftersigende en anelse mindre skærm end foregængeren på 4,3”. Opløsningen lyder på 720p og med en 1,2 GHz dual-core processor samt 1GB RAM til at trække løjerne. Derudover 4GB intern hukommelse, der med høj sansynlighed kan udvides med kort, og med batteri på 1900mAh. 

Motorola Moto 360: Endnu et rundt - ur

Kameraet lyder på 5 Megapixel, men det er ikke det mest interessante ved de lækkede informationer. Målene på Moto E afslører nemlig, at mobilen bliver langt tynderne end foregængeren. Tykkelsen lyder på 6,2 mm. hvilket er en klar forbedring i forhold til Moto G på 11,6 mm.

Motorola vil fortsat lave high-end smartphones

Prisen lyder på $230, og starter altså på det latinamerikanske marked, der også har været vigtigt for foregængeren. Om og eventuelt hvornår Moto E rammer de danske butikker, ved vi ikke på nuværende tidspunkt.

Kilde: phoneArena

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies