Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Motorola Atrix mod LG Optimus 3D

Motorola Atrix mod LG Optimus 3D

Mange vil gerne have sammenligninger af produkter, men kan man sammenligne to så unikke telefoner?

Motorola Atrix
Motorola Atrix

Vi har tidligere omtalt den meget unikke telefon Motorola Atrix og grundigt gennemgået den nyskabende LG Optimus 3D i vores produkttest.

Begge telefoner er high-end smartphones, og begge har nogle ret unikke features sammenlignet med konkurrenterne.

Motorolas Atrix er ikke bare en smartphone - den kan også dublere som en såkaldt webtop. Ved at forbinde telefonen med et unikt stykke tilbehør indeholdende keyboard og elleve tommer skærm, så giver Motorola Atrix brugeren en fuldt fungerende netbook-oplevelse.

LGs Optimus 3D har også en unik feature i form af den tredje dimension. Som den første smartphone på markedet med 3D-skærm giver LG Optimus 3D en helt ny brugeroplevelse, både når det gælder interfacet og specielt i 3D-kompatible spil.

Alt i alt to meget unikke telefoner med hver deres specielle karakteristika Men hvordan er de to telefoner i forhold til hinanden, og kan man i det hele taget sammenligne pærer og bananer - eller for den sags skyld Webtops og 3D?

Online magasinet Electricpig har gjort forsøget og sammenligner de to specielle telefoner. Læs hele sammenligningen her, og se hvordan de to telefoner klarer sig imod hinanden.

LG Optimus 3D (Foto: Mobilsiden.dk)
LG Optimus 3D (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies