Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nokia HERE maps officielt klar til Android

Nokia HERE maps officielt klar til Android

Nokias Android-app til GPS-navigation i offlinetilstand er nu så stabil, at den er ude af beta.

Google får fornyet konkurrence fra Nokia, som omsider er klar med en endelig udgave af HERE Maps til Android. Appen har været i en betaudgave i 4 måneder, men nu mener Nokia, at den er moden og stabil nok.

Læs også: Nokias HERE Maps beta klar til alle Android-telefoner

I forbindelse med opdateringen er både brugerfladen og brugervenligheden forbedret, så den er mere intuitiv at bruge. Det oplyser Nokia i et blogindlæg.

Med Nokias kortapp kan du navigere i fuld offlinetilstand - noget som Google Maps endnu kun kan i begrænset omfang. Du kan altså hente kort til din næste ferie ganske gratis og slippe for dyre dataregninger i udlandet. HERE Maps har kortlagt 196 lande på verdensplan.

HERE Maps er oprindeligt udviklet til Nokias Symbian- og Windows Phone-telefoner, og mangler nu kun en iOS-version for at figurere på alle store platforme. 

Rygterne om en iOS-app har svirret i luften i over et halvt år, men skulle angiveligt nærme sig. Nokia teaser nemlig med en kommende iOS-løsning. De konkrete detaljer er stadig sparsomme. Derfor må æblefolket forberede sig på at vente lidt endnu.

Læs også: Kraks nye app viser vej i hele verdenen

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jonasbh 12-03-2015 11:12:27

Jeg var først rigtig glad for HERE til android, men den kærlighed er kølnet. Jeg var ellers rigtig glad for især muligheden for at få hastighedsangivelse og kunne sætte en advarsel, hvis man kørte for stærkt.

I dag har jeg droppet HERE igen, fordi den ikke lærer noget som helst. Jeg kører ofte den tur gennem København. Jeg har fundet en rimelig hurtig vej gennem morgentrafikken, men HERE foreslår altid den vej med mest kø - hver morgen! Den rute, jeg vil køre, kommer stadig ikke som bare en mulighed.
Der er også problemer med tidsberegningerne. På den samme vejstrækning taber jeg altid tid, trods at der ikke er kø og jeg kører til hastighedsgrænsen. Det bliver ikke rette og sker hver morgen. Suk.

0 0
Dan 16-02-2015 12:17:22

Bedste maps/GPS app til dato. Brugte det på ferien i Sri Lanka offline :) fedt med download af hele lande til offline brug, samt brugervenligheden er i top og med hastighedsmåler. Rigtig Gmaps killer :)

0 0
Kurt L Andersen 14-02-2015 08:19:33

Uha det har jeg ventet længe på

0 0
N 14-02-2015 09:58:52

Den har da Været tilgængelig længe :-)

0 0
Tommy Lindegaard 16-02-2015 10:17:45

ja, som beta. Den var dog ikke ustabil, så derfor bemærkede du næppe de småfejl som var der.

Den er oceaner bedre end Google Maps, og nogen anden Android navigations app (har efterhånden prøvet en del!) - go download!

0 0
N 16-02-2015 13:51:07

Det er jeg godt klar over, har som samsung bruger haft den i rimeligt lang tid. Men jeg mente at det jo er en app han har kunnet bruge i relativt lang tid. Det eneste nye er jo at de har fjernet beta lablen. (Og ja ja, den har sikkert crashed på en eller anden skrammel kina mobil)

0 0
Onkel_Per 16-02-2015 10:43:11

"oceaner bedre" ?
Bortset fra offline data, hvor er den så bedre?
Kørte i sidste uge gennem Danmark, hvor jeg havde mulighed for at have begge app's kørende på hver sin mobil. Og de var utrolig enige på hele turen.
Eneste afvigelse var at HERE mente at hastighedsgrænsen på motorvejen over Vestsjælland stadig var 110 km/t.

1 0

Om brug af cookies