Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu er Samsung Galaxy S III Mini officiel

Nu er Samsung Galaxy S III Mini officiel

Bekræftet: Samsung kommer med en mindre udgave af succesmobilen Galaxy S III. Navnet er Galaxy S III Mini.

Samsung Galaxy S III Mini er en mindre version af den kendte Galaxy S III. Skærmen bliver 4 tommer stor og af typen Super AMOLED (pentile).

 - Samsung Galaxy S III - kæmpe mobiltest

Galaxy S III Mini kommer med Googles seneste version af Android styresystemet, 4.1 Jelly Bean. Den vigtigste feature i denne udgave er en mere smooth brugerflade-oplevelse, samt tjenesten Google Now.

 - Google: Nu skal Android være helt flydende

Præcis som på storebroderen har minimodellen også funktioner som Smart Stay, Direct Call og minivibration, hvis der har været henvendelser, når den løftes en smule fra bordoverflade.

Processoren er dual-core på 1,0 GHz med ST-Ericsson NovaThor chipset og Mali-400 GPU. Den får 8 GB intern bruger-hukommelse, 1 GB RAM samt plads til microSD hukommelseskort på 32 GB. 

Kameraet er nu på fem megapixels, men der er fortsat fotolys og VGA-frontkamera.

Derudover har Galaxy S III Mini Bluetooth 4.0, trådløst netværk (a/b/g/n) og et batteri på 1.500 mAh.

Farvemuligederne er hvid og blå. Prisen uden abonnement bliver omkring 3.000 kroner.

- Alle specifikationerne på Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini forventes i butikkerne om cirka en måned, det vil sige i midten af november (uge 46).

Samsung Galaxy S III Mini (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S III Mini (Foto: Samsung)Læs også:
 - Samsung bekræfter Galaxy S III Mini
 - Galaxy S III Mini spottet på webshops

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 12-10-2012 11:57:01

Ho Ho Samsung Galaxy S III omtale , men aligevel en hel anden mobil. Kors hvor Samsung snyder kunderne! Lilleput processor. Selv om det er en mini, så behøver camara da ikke, at være dåligere. Man kunne godt have sat det samme i. I nokia termologi, skulle prisen have været under 2.000 kr. , men man forveter 3.000 kr.. Det er, at snyde kunderne.

0 0
Urbanus 12-10-2012 09:46:00

Jeg er som andre rimelig skuffet over denne her. Det er jo blot endnu en mid end-telefon i mellemstørrelse, blandt en mio. andre, og hvor Samsung allerede har flere gode bud til dette marked, herunder sidste års topmodel S2 (som andre har nævnt).

At de vil udvande bandet på deres topmodel ved at bruge samme navn er i den grad en gåde!!

Men endnu mere gådefuldt er det at Samsung er SÅ dårlige til at læse markedet. Markedet er fyldt med ganske udmærkede mid end-telefoner i mellemstørrelse til fornuftige priser. Men markedet har i den grad skreget på en regulær topmodel med regulære topmodel-specs hele vejen igennem (hvor der ikke er gået på kompromis eller sparet hist og her), men i en mindre størrelse end de 4,5-5,5 tommer der er blevet standard i alle topmodeller (bortset fra iPhone 5, men det er jo også bare en opgradering af sidste års model, og ikke en reel topmodel). Hvis de bare vidste hvor mange der har gået og sukket efter en super topmodel med 4 eller maks. 4,2 tommer. De havde virkelig fundet det helt rigtige hul i markedet, og makkerparet SIII mini og SIII stor havde været det absolut stærkeste på markedet, og jeg tror det virkelig ville have givet Samsung den førertrøje de så småt er på vej til at få.

I stedet er der nok mange der vil vælge iPhone 5 alene fordi den har en mere fornuftig størrelse, og de ikke er parate til at tage springet ud i en phablet, og gå rundt med en kæmpeskærm i lommen.

0 0
gøjser 12-10-2012 00:44:57

Samsung, lav nu for guds skyld ikke en "htc" ved at udvande jeres portefølje fuldstændig med alle mulige obskure halvfærdige afarter af eksisterende modeller.
I den forbindelse er det i virkeligheden fornuftigt nok, at de ikke sender en S3mini ud med samme specs som S3'eren, da det er vigtigt, at topmodellen adskiller sig væsentligt fra resten af det mere ordinære program, således at udstrålingen af eksklusivitet omkring topmodellen bevares.

Det tager tid at udbrede en topmodel til den brede befolkning. Afsmitnings-effekten starter med tech-freaks der erhverver modellen, som andre herefter ser og også får lyst til at købe osv. hvorved den stille og roligt eksponeres mere og mere. Har man i mellemtiden afløst topmodellen med en ny, så ødelægger man den effekt fuldstændig.
Apple har været fantastisk dygtige til det, mens htc har været horribelt dårlige.

Jeg så dog hellere, at de slet ikke lavede denne mini model. I hvert fald ikke under samme navn som topmodellen.
Kan i det hele taget ikke se hvem der skulle være interesseret i denne model, når man allerede har den gamle S2'er, som vel reelt set har mere attraktive specs end denne mini, og samtidigt er billigere og efter min mening federe. Specielt nu når S2 også får jelly bean.

0 0
Jacob Hultmann 11-10-2012 21:00:01

De ville få mere succes, hvis de lavede den med samme specs som den almindelige S3, da der er mange, der synes, den er for stor.

0 0
LSK 12-10-2012 13:04:52

Enig!

0 0
simpro 11-10-2012 19:12:08

Kommer I med en direkte sammenligning af specs i S3 og S3 Mini?

0 0
lasse 11-10-2012 20:01:56

ja

0 0
lasse 11-10-2012 18:46:52

Det er en joke

0 0
Michael Larsen 11-10-2012 18:32:09

Det er da skuffende at Samsung ikke sender en fornuftig "Galaxy S III" mini på markedet. Det er jo bare en mildt opgraderet Galaxy S Advance... Må da håbe prisen er meget lav.

0 0
Om brug af cookies