Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du rejse via flere destinationer i Google Maps til Android

Nu kan du rejse via flere destinationer i Google Maps til Android

Med en ny opdatering af Google Maps-appen til Android kan du nu lave din egen, unikke rute gennem flere destinationer.

Foto: Androidpolice.com

Hvis du har skulle planlægge en længere tur gennem adskillige destinationer, har Google Maps til Android ikke været den mest ideelle løsning, da du kun har kunne angive start- og slutdestination. Her har du i stedet måtte ty til den lidt mere funktionsrige webudgave af Google Maps.

Det behøver du dog ikke længere med den seneste opdatering til Google Maps på Android-smartphones og -tablets.

Nu kan du nemlig tilføje så mange mellemdestinationer på din rejse, som du har lyst til, og dermed lave en lang plan over destinationer, du vil igennem.

Læs også: Googles Maps opgraderer: Flottere og skarpere

Ved de to felter, hvor du normalt skriver startpunkt og destination, er der nu tilføjet et tredje felt til at angive et eventuelt stoppested på ruten. Hvis dette angives, kommer et fjerde felt frem nedenunder og så videre. Alle disse kan du rykke rundt på ved at holde nede på dem og flytte dem op på ned.

Her ses den nye mulighed for at angive mellemdestinationer i Google Maps på to forskellige telefoner.
Her ses den nye mulighed for at angive mellemdestinationer i Google Maps på to forskellige telefoner.
Foto: Androidpolice.com

Dermed kan du sammensætte hele dagens rute, hvis du nøje vil planlægge, hvordan dagen skal se ud på eksempelvis ferien. Her vil det naturligvis være en god idé at bruge Google Maps’ offlinefunktion, der kan gemme kortområder op til en vis størrelse lokalt på din telefon, så du ikke skal bruge dyre roamingpriser på at hente kortdata.

Læs også: Brug Google Maps i udlandet uden mobildata [TIP]

Opdateringen ruller ud netop nu til Android-enheder, men kræver samtidig, at funktionen først aktiveres af Google, hvilket sker helt tilfældigt. Det er dermed ikke nok kun med den nyeste udgave af appen, som desuden kan findes i en original og sikker kopi på APKMirror fra Android Police her. Du må derfor blot vente lidt tid endnu både som Android- og iPhone-bruger.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies