Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu kan du ringe gratis til 3s kundeservice fra hele verden

Nu kan du ringe gratis til 3s kundeservice fra hele verden

Hos 3 kan du nu få fat på teleselskabets kundeservice ved at ringe til dem ganske gratis uanset hvor i verden du befinder dig.

Foto: 3

Teleselskabet 3 er den måske største spiller på det danske marked hvad angår muligheden for udlandsforbrug med ordningen 3LikeHome.

Med den får du fri roaming i form af tale, SMS/MMS og mobildata i 40 forskellige lande, som takseres på præcis samme måde som var det i Danmark du brugte det.

Læs også: 3 udvider så du nu har danske mobilpriser i hele EU

Nu supplerer 3 ordningen med et nyt tiltag, der skal gøre det mere attraktivt at være kunde hos 3 som udlandsrejsende. Hvis du af den ene eller anden årsag måtte befinde dig i USA, Storbritannien eller sågar en fjern øgruppe som Kap Verde - ja, faktisk et hvilket som helst af verdenens 195 lande - så kan du altid få hjælp fra 3s kundeservice, hvis problemer med dit abonnement brænder på.

”Hvad enten det drejer sig om spørgsmål om ens abonnement og forbrug eller om opdatering af software på mobilen, er det vigtigt for os som teleselskab at gøre det nemt for vores kunder at få fat i os. Det er især glædeligt, at kunder der befinder sig i udlandet også kan ringe og få hjælp helt omkostningsfrit. Står en kunde i udlandet, skal han ikke bekymre sig om, hvad det koster at ringe til os for at få hjælp,” siger 3’s direktør for kundeservice Peter Kirk.

Læs også: Nu understøtter 3 tale og SMS over Wi-Fi

Uanset om du skal have fat på 3s business-kundeservice, private kundeservice eller tekniske support, står de altså nu klar til at hjælpe dig uden omkostninger, selv hvis du befinder dig 18.000 km hjemmefra det fra mest afsides sted. Hvis 3s fordelagtige 3LikeHome-aftale endnu ikke har vakt interesse, må teleselskabet i hvert fald nu siges at appellere til de rejselystne danskere.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies