Nu kommer Huawei P30 Pro til Danmark i ny farve

Huaweis seneste store hit, P30 Pro, kommer nu i en ny flot farver. Her er Amber Sunrise.

Nu kommer Huawei P30 Pro til Danmark i ny farve

Huaweis P30 Pro ser ud til at være endnu et hit for smartphoneproducenten, og har ifølge Huawei solgte dobbelt så godt som forgængeren. P20 Pro slog flere salgsrekorder og blandt andet blev Huaweis bedst sælgende smartphone for Huawei i Vesteuropa, og interessen for producentens produkter er ikke mindsket siden da.

Har du ikke allerede anskaffet dig en P30 Pro, eller en Mate 20 Pro til spotpris, så kommer der nu en oplagt mulighed for det. Ikke nok med at telefonens fremragende kamera nu bliver endnu bedre, med en kommende opdatering, så kommer den nu til Danmark i den lækre Amber Sunrise farve.

Huawei P30 Pro

Kommer snart i butikkerne

På Huaweis danske hjemmeside skriver de at P30 Pro i Amber Sunrise kommer i “ny farve”, men de skriver ikke noget om hvornår den lander i butikkerne. Vi har hevet fat i Huawei og har forhåbentlig snart et svar. 

De betyder der vil være fire farver at vælge i mellem: Aurora, Amber Sunrise, Breathing Crystal og sort.

Opdatering: Huawei P30 Pro i Amber Sunrise lander i butikkerne cirka den 25. juni.

Læs også: 80 millioner Huawei-telefoner har nu fået nyeste EMUI 9

Redaktionen har mere i sagen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 7/6/2019 gik vi videre med temaet i en vinkel på Facebook blokerer for forudinstallerede apps på fremtidige Huawei-telefoner – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..