Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nu ruller Android 6.0 Marshmallow ud til OnePlus 2

Nu ruller Android 6.0 Marshmallow ud til OnePlus 2

Efter at have testet Android 6.0 Marshmallow til OnePlus 2 i to måneder ruller den nyeste Google-software omsider ud til alle ejere af topmodellen.

Foto: OnePlus.net

Mens de fleste producenter efterhånden har fået rullet den seneste Android-version, Marshmallow, ud til alle de seneste topmodeller, har den kineske producent, OnePlus, taget sig særdeles god tid til det.

Oprindeligt blev der lovet den nyeste version 6.0 Marshmallow i løbet af 1. kvartal 2016. Dette mål blev dog ikke helt indfriet, da OnePlus på kvartalets absolut sidste dag kun formåede at udgive Android 6.0 Marshmallow sammen med Oxygen OS-tilpasningen i version 3.0 i form af en lukket beta, som skulle installeres manuelt.

Læs også: OnePlus 2 kan nu opgraderes til Android 6.0 Marshmallow

Den egentlige udrulning blev altså udskudt på ubestemt tid, indtil softwaren var testet helt færdig - og det er det, der omsider er sket. Netop nu - to måneder efter den oprindelige tidsfrist - modtager alle OnePlus 2-telefoner nu opgraderingen til Android 6.0.1 Marshmallow samt Oxygen OS 3.0.2 med en række fejlrettelser og nyheder.

Opgraderingen foregår som en såkaldt over the air. Det vil sige, at du enten blot skal vente på, at du modtager en notifikation om, at opgraderingen er klar til download, eller at du selv kan tjekke ved at gå ind i Indstillinger og 'Om telefonen'. Er opgraderingen endnu ikke klar, er der ikke andet for at væbne sig med tålmodighed, da udrulningen sker over 48 timer og derfor først har ramt alle OnePlus 2-telefoner i morgen tidlig.

Når Marshmallow endelig er kommet til din OnePlus 2, kan du se frem til følgende ændringer og nyheder:

  • Forbedret Doze-tilstand for bedre batteritid.
  • Forbedringer af ydelsen over hele styresystemet.
  • Forbedret hastighed og genkendelse med fingeraftrykslæseren (skal konfigureres forfra).
  • Ny brugerflade i OnePlus-kameraet og optimering af autofokus.
  • MaxxAudio og Tuner er fjernet. Vi har integreret Dirac HD Sound-teknologi i højttaleren, så du får en god oplevelse uden drejeknapperne og indstillingsknapperne.
  • Brugerfladen i Shelf er forbedret. Du kan nu holde fingeren nede for at redigere et kort.
  • Du kan nu låse apps i ’Seneste’, så de ikke forsvinder. Vi har også tilføjet ‘Ryd proces’ foruden ‘Ryd alle’ til dem af jer, der vil have bedre kontrol over baggrundsprocesser.
  • Valg af netværksoperatør vil nu holde sig til dit valg, så du ikke ved et uheld roamer på uønskede netværk.
  • Swiftkey opdateret til version 6.3.3.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies