Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ny Spotify kommer til Windows Phone

Ny Spotify kommer til Windows Phone

Spotifys nye design er nu også kommet til Windows Phone

Spotify opdaterede i april deres design til iOS, web og PC. I slutningen af april kom turen så til Android, og nu her i midten af maj kommer Spotify også med nyt design og funktioner til Windows Phone. Spotify holdt altså deres ord om at opdatere til Windows Phone her i foråret. Er du Windows Phone bruger, kan du nu gå ind i Microsoft store og opdatere.

Det nye design er sort med grønt, og Spotify mener selv, at det er blevet mere simpelt og brugevenligt.

Spotify har også tilføjet funktioner, så der nu er Radio, "Browse" og "Discover". Derudover kan du også bruge Spotify gratis, mod at høre reklamer og at lydkvaliteten er lavere.

Windows Phone er ofte overset, når der kommer nu opdateringer til populære apps, og derfor har Microsoft også mere fokus på at få opdateringer til de mest populære apps, snarere end at få de sidste niche apps ind i WP markedsplads.

Med Spotify opdateret så kort tid efter Android, kan man håbe, at det er nye tider for WP platformen, og at andre udviklere tager denne trend til sig.

Hvad synes du om den nye Spotify app?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Steffen M 19-05-2014 14:10:15

Spotify har snart længe snakket om at den gratis udgave skulle komme til WP. Så sent som i februar skrev de at den skulle komme i løbet af foråret. Nu er der så bare kommet en opdateret brugerflade - foråret er snart forbi... På Spotifys hjemmeside skriver de stadig om at "free" udgaven "er på vej".
Det er simpelthen for dårligt at der ikke sker noget. Nu har jeg hentet Deezer i stedet for. De kan åbenbart godt finde ud af det. De har endda app til Blackberry også...hvor svært kan det være..?

1 0
Kurt Lund Andersen 15-05-2014 17:06:40

Ja Mads sådan er det hver men enten må man jo droppe WP eller Spotify og jeg har lige droppet Spotify , jeg gider ikke det der flueknepperi.

1 0
Mads Knudsen 14-05-2014 14:21:02

Det er desværre ikke korrekt at det er gratis på WP. Som den eneste platform skal man have et Premium abonnement. Men det er jo typisk for os WP-brugere at vi ikke får samme fordele som andre.

11 0

Om brug af cookies