Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye detaljer om Amazon-telefon

Nye detaljer om Amazon-telefon

Billeder og lidt specifikationer er dukket op om Amazons forsøg på at blive en del af smartphone-kapløbet

Det er endnu uvidst, hvad Amazons kommende smartphone vil komme til at hedde, men nu er et par billeder dukket op sammen med flere oplysninger om blandt andet 3D-delen af telefonen.

Amazons smartphone vil have hele seks kameraer. To af dem er helt traditionelle med en på forsiden og en på bagsiden, men de sidste fire er placeret i hver deres hjørne på forsiden. De fire skal så registrere brugerens øjne, så skærmen kan give 3D-effekten i forhold til, hvor man kigger hen.

Læs også: Amazon Fire TV: Spil- og videostreaming i samme boks 

Kameraerne kan ses på billederne nederst i artiklen, hvor telefonen dog er i en beskyttende kasse, så det endelige fysiske udseende er svært at få et fuldstændigt indtryk af.

Siden denne 3D-effekt er det, der adskiller Amazons telefon fra konkurrenterne, har Amazon udnyttet denne teknologi på alle de områder, hvor det er muligt. Amazon skulle også være i gang med at hyre udviklere, der kan lave apps til 3D-effekten, som skal være klar til lanceringen.

Telefonen vil have en skærm på 4.7” og 720p, 2GB RAM og en endnu ukendt Snapdragon processor.

Det er usikkert, hvornår denne telefon vil blive præsenteret, men rygterne går på, at den vil blive officielt annonceret i løbet af to eller tre måneder, og så være klar til salg sidst på sommeren. Den vil som udgangspunkt kun være til salg i USA.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies