Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye direktører til Telmore og Fullrate

Nye direktører til Telmore og Fullrate

TDC Group har strategien klar for 2014. Det betyder nyt ledelsesteam.

For godt en måneds tid siden kunne vi her på Mobilsiden fortælle at TDC havde valgt at lukke Telmore som et selvstændigt selskab.

Generelt har det veletablerede firma ændringer på programmet med start fra det nye år. 

I en pressemeddelelse fortæller TDC at der er ansat nye direktører for henholdvis Telmore og Fullrate

Telmore får ung mand på toppen
Den kun 33 årige Rasmus Busk indtager stillingen som kommerciel direktør for Telmore fra 1. januar 2014. Rasmus har mange års erfaring inden for strategisk udvikling, innovation og kommerciel produktudvikling. 

“Rasmus Busk besidder de specifikke kvaliteter, der kan tilføre Telmore et nyt perspektiv, og har igennem sin karriere ført klart bevis for, at han kan tilføre vækst, innovativ produktudvikling og strategisk indsigt” siger Anders Jensen, Group CMO og Koncerndirektør, Consumer divisionen, TDC Group. 

Stærk profil til Fullrate
Lars Asger Petersen skal fremover stå i spidsen for lavprisselskabet Fullrate fra d. 1. februar 2014. Lars er 41 år gammel og mere en 10 års erfaring i mobilbrachen fra blandt andet Telenor, CBB og Bibob. 

Anders Jensen siger blandt andet at “Lars Asger Petersen kommer med den rette energi og har en klar forståelse for præcis, hvad der skal til for at skabe vækst i brachen”

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies