Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye HTC-rygter op til oktober-event

Nye HTC-rygter op til oktober-event

I oktober holder HTC et event i New York, og nu er der nye rygter om den forestående fremvisning

En del brødkrummer har peget på, at HTC den 8. oktober i New York vil vise et action-kamera frem. Der kan dog være mere i vente, blandt andet med tanke om titlen 'Double Exposure', og det har måske med HTC One (M8) at gøre.

Læs også: HTC-smartwatch kommer alligevel

Lytter man til jungletrommerne, så kan man nemlig høre om HTC Eye. Der skulle være tale om noget, der i grove træk er en HTC One (M8), men som har fået et bedre kamera.

Der skulle stadig være tale om HTCs DuoKamera, men til gengæld skulle HTC være gået væk fra deres UltraPixels. Ideen bag UltraPixels er ellers, at de er større og skulle fange mere lys, og det skulle give bedre billeder.

Opgradering på to fronter

Et større pixel-antal er dog ikke det eneste, der er rygtet. GSMdome.com mener at vide, at en anden rygtet HTC-telefon, HTC Life, også får en indflydelse. HTC Life skulle være en Htc One (M8), der er opgraderet med QHD-display, Snapdragon 805-processor og 3GB RAM.

Læs også: HTC først med 64-bit til Android

GSMdome spekulerer i, at det faktisk er en og samme enhed, der vil gå under navnet HTC Life, men som vil inkorporere det opdaterede kamera.

Med HTCs action-kamera næsten sikkert, i hvert fald på rygtebasis, så ville en opdatering af HTCs flagskib være en velkommen tilføjelse til programmet i New York.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

05-10-2014 11:19:27

Se nu begynder det at ligne noget HTC :-)

0 0

Om brug af cookies