Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Nye samarbejdspartnere bringer eksklusivitet til Windows Marketplace

Nye samarbejdspartnere bringer eksklusivitet til Windows Marketplace

Nokia har indgået nye aftaler der skal sikre dem flere eksklusive titler til Windows Phone platformen.

Nokia og Microsoft har lagt mange kræfter i Windows Marketplace, stedet hvor Windows Phone brugere kan hente deres ynglings applikationer.

Og med mere end 80.000 applikationer i butikken, og en forøgelse på mere end 10.000 applikationer om måneden er, deres kræfter ikke spildt.

Men indsatsen er ikke ovre endnu, for Nokia har i en pressemeddelelse netop offentliggjort en række nye aftaler, der skal sikre endnu flere eksklusive titler til platformen.

Og det er ikke kun på de små områder Nokia har været ude med kuglepinden, for de nye partnerskaber går nemlig vidt omkring, og Nokia kan derfor præsentere flere nøgle firmaer til sin liste.

EA Games og Rovio som leverandør af spil til Windows Phone
EA Games og Rovio som leverandør af spil til Windows Phone

Spil, betaling og nyheder

Blandt andet, Elektronic Arts (EA Games) der har produceret flere store spiltitler til blandt andet Android og iOS. Skal altså nu også til at levere flere store titler til Windows Phone platformen.

Også verdenskendte Rovio vil snart begynde at levere spil til Windows Phone platformen. De er derfor gået i gang med at sammensætte et helt specielt design og udviklingsteam til platformen og lover fremtidige titler til Nokia Lumia telefoner, og andre Windows Phone enheder hurtigere end tidligere.

- ”Nokia og Rovio er gået sammen for at innovere nye forbruger produkter og indhold eksklusivt til Nokia Lumia enheder,” skriver Nokia i sin pressemeddelelse.

Men også mange andre områder vil Nokia og sine samarbejdspartnere fokusere på, blandt andet betalings- og nyhedsområdet.

Derfor har Nokia også præsenteret PayPal og Time Magezine blandt de nye partnere.

- ”Vi er spændte på vores samarbejde med Nokia og Microsoft om at bringe PayPal til Nokia brugere over hele verdenen, og vil fortsætte med at innovere måden hvorpå vores kunder handler og betaler, uanset tid og sted,” siger Hill Ferguson, vicepræsident for mobilområdet hos PayPal.

Time Magezine fortæller at de allerede er i gang med udviklingen af deres applikation til Windows Phone, og vil bringe den med Microsofts Metro Style brugerflade, samt ”breaking news” pop-up funktion. Men også med muligheden for at se video indhold og dele nyheder via Windows Phones People Hub.

For at læse mere om samarbejdspartnerne og betydningen for Nokia, læs da pressemeddelelsen her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Iversen 09-05-2012 10:24:22

Giver ikke mening for EA at lave store spil til WP når det endnu ikke har hardwaren?...

0 0
BallonPedro 09-05-2012 11:17:54

Det kommer, prøv f.eks. at se SGS3 som vil komme i nogenlunde samme form med WP senere.

Og så kræver det ikke så vild en hardware som på f.eks. Android. Selve OS'et kører langt mere flydende ved lavere hardwarekrav, altså skal der ikke være de helt samme GHz og RAM på en WP for at det vil køre lige så godt.

0 0
Simon Iversen 09-05-2012 13:18:09

Den er allerede lanceret som Samsung focus 2, og selvom formsproget er det samme er hardwaren ikke grundet begrænsninger.
Netop disse begrænsninger gør, at et sådan samarbejde som der nævnes ikke giver mening.

WP er et lettere system end android, men det hænger jo primært sammen med, at det ikke tilbyder samme funktionalitet. Men når det kommer til apps betyder systemet tilnærmelsesvis intet. Forskellen vil være minimal når du har en app åben da systemet bag ved kun kører det mest nødvendige, disse core funktioner er jo i høj grad det samme. Altså kan OS'et ikke veje op for hardware trods systemet når der tales performence. Det jo bl.a. derfor iPhone historisk har haft en så god GPU selvom iOS også er lettere end android.

0 0
Thomas 09-05-2012 15:39:27

Samsung Galaxy SIII og Focus 2 har vel ikke noget tilfælles overhovedet, udover at de begge er fra Samsung og har visse ligheder i designet.

0 0
Simon Iversen 09-05-2012 16:03:42

Den har den lighed, at det er deres top serie, som galaxy er for android er forcus for WP, læs fx:

At Samsung udgiver telefonen nu kommer som en overraskelse for mange, eftersom flere rygter tidligere pegede på, at Samsung havde i sinde at vente med at udgive Focus 2 indtil Microsoft var klar med Windows Phone 8 Apollo senere på året.

0 0
Thomas 09-05-2012 22:23:52

Absolut.

Men det gør jo ikke, at de har lanceret SGS3 som Focus 2. Det er ikke samme telefon og har aldrig været det.

0 0
hellas7 09-05-2012 20:20:48

Min iphone 3GS (og 4 for den sags skyld) kører alle spil flydende med en eller to undtagelser. Ift. 4S kan der måles forskel i loading men jeg er ikke i tvivl om at WP telefoner kan køre EA's spil når mine gamle iphones kan

0 0
Simon Iversen 09-05-2012 21:36:17

Der findes ikke en WP telfon med særlig meget bedre specs end 3GS(cpu/gpu/opløsning). Selv lumia 900 som må regnes som en topmodel byder kun på Andreo 205.

0 0
09-05-2012 13:10:10

Spil er spil....Når en GPU skal beregne grafik på f.eks. en HD skærm, så kræver det vist nogenlunde det samme, uanset OS.

0 0

Om brug af cookies