Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 afsløres 27. juli ved særlig virtuel event

OnePlus 2 afsløres 27. juli ved særlig virtuel event

OnePlus løfter nu sløret for, hvornår topmodellen, OnePlus 2, bliver afsløret. Det hele kommer til at foregå ved en unik virtuel event den 27. juli.

Præsentationen af OnePlus 2 kommer til at foregå i den virtuelle verden den 27. juli.
Præsentationen af OnePlus 2 kommer til at foregå i den virtuelle verden den 27. juli.

2. generation af OnePlus’ smartphone nærmer sig en produktlancering, og derfor afslører firmaet bag nu, hvornår og hvordan topmodellen bliver præsenteret og gjort officiel.

I en forumtråd bekræfter medstifteren, Carl Pei, at datoen for præsentationen af OnePlus 2 er den 27. juli klokken 16:00 dansk tid.

Læs også: OnePlus 2 kan være klar næste måned til stærk pris

Produktlanceringen af den næste smartphone fra firmaet bliver dog næppe noget, du har set eller oplevet før. Da firmaet fortsat er relativt lille og pengene er små, foregår præsentationen ikke som hos de store, etablerede producenter, hvor pressen inviteres til en konference.

OnePlus vil alligevel bryde barrieren mellem dem selv og køberne, og når der ikke kommer nogen fysisk event, vil det kinesiske firma i stedet gøre hele seancen virtuel som de allerførste i verden.

Læs også: OnePlus 2 får omdiskuteret Snapdragon 810-processor

Konceptet er ganske simpelt: Med et sæt virtual reality-briller bliver præsentationen af den næste smartphone livestreamet sådan at du i bogstaveligste forstand kan stå lige ved siden af OnePlus’ team og tjekke OnePlus 2 ud med dine virtuelle briller, der giver en 3D-lignende effekt ved at vise et todelt billede fra din smartphone placeret inde i brillen gennem særlige linser.

Sådan ser den nye virtual reality-brille ud fra OnePlus, som din telefon indsættes i.
Sådan ser den nye virtual reality-brille ud fra OnePlus, som din telefon indsættes i.

Laver egen gratis virtual reality-brille

For at du om en måned kan nyde præsentationen i den vilde virtual reality-verden kræver det som bekendt et sæt briller  til formålet – om enten det er de helt billige af pap med Google Cardboard-designet eller de dyrere som Oculus Rift.

Læs også: OnePlus 2 kommer med det vendbare USB Type C-stik

Derfor har OnePlus udviklet sin egen brille, der er baseret på den nye udgave af Google Cardboard-brillen. Den er fremstillet af stærkere og tykkere pap, som bidrager til en bedre kvalitet, lige som den også er optimeret til OnePlus One og smartphones med skærme op til 6”.

Hvor originale Google Cardboard-briller koster omkring 100 kroner og opefter, vælger OnePlus at sælge sin ganske gratis og med et tab, men med et ønske om at få alle til at opleve præsentationen af OnePlus 2 i den virtuelle verden næste måned. Derfor er det kun fragten, du skal betale for ved køb af brillen på hjemmesiden, når den senere er klar.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies