Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 2 i ny kameraduel med iPhone 6 og LG G4

OnePlus 2 i ny kameraduel med iPhone 6 og LG G4

Kameraet i den kommende OnePlus 2 bliver sat på prøve over for iPhone 6 og LG G4 under svære lysforhold. Se her i galleriet, hvordan den klarer sig.

En kameratest med OnePlus 2 mod henholdsvis iPhone 6 og LG G4 er dukket op.
En kameratest med OnePlus 2 mod henholdsvis iPhone 6 og LG G4 er dukket op.

Selv om OnePlus 2 ikke engang er lanceret endnu, er det alligevel lykkedes to forskellige personer fra et kinesisk OnePlus-forum at få fingrene i telefonen for at prøve kræfter med det nye kamera, der fortsat er på 13 megapixel.

Først var det den populære YouTube-bruger, Marques Brownlee, der for en uge siden offentliggjorde den første sammenligning mellem OnePlus 2 og de nærmeste konkurrenter.

Læs også: Stort galleri: Sådan er kameraet i OnePlus 2

Siden er der af en ukendt bruger offentliggjort en ny kameraduel mellem OnePlus 2 og iPhone 6 under den mørke nattehimmel med udsigt over bybilledet og med et enkelt oplyst motiv på klos hold.

Nedenfor kan du se de fire forskellige motiver, hvor det er OnePlus 2 først efterfulgt af iPhone 6.

Ny kameraduel mod LG G4

Topmodellen LG G4 er udstyret med et 16 megapixel kamera med en blændeåbning på f/1.8, så der kan lukkes endnu større mængder af lys ind end både OnePlus 2 og Samsung Galaxy S6 med en blændeåbning på henholdsvis f/2.0 og f/1.9.

Læs også: Stor kameratest af LG G4 mod Samsung Galaxy S6 (video)

Efterfølgende har en anden, ukendt bruger også sat OnePlus 2 op mod en konkurrent: Denne gang LG G4. Igen er det telefonernes evner under særdeles mørke lysforhold, der bliver sat på prøve, men denne gang inde i byen med store neonskilte, reklametavler, butiksvinduer og et par lamper i nærheden.

I galleriet ovenover er det igen OnePlus 2, der fremgår først efterfulgt af LG G4 denne gang.

Hvad er din dom over kameraet i OnePlus 2? Er det på højde med konkurrenterne, eller kan LG med G4 fortsat beholde titlen som det bedste mobilkamera sammen med Samsung med iPhone 6 lige i hælene?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies