OnePlus 3 og 3T kan nu få Android Pie med betaopdatering

En såkaldt Community Update er nu tilgængelig til OnePlus 3 og OnePlus 3T. Opdateringen indeholder en Android 9 Pie og en ny brugerflade.

OnePlus 3 og 3T kan nu få Android Pie med betaopdatering

Tilbage i juli måned annoncerede OnePlus, at de ville opdatere deres 2016-modeller, OnePlus 3 og OnePlus 3T, til Android Pie. Sidste måned rekrutterede de så betatestere, og tidligere i denne måned rullede en Android Pie-beta ud i Kina.

Læs også: Nye billeder og detaljer om Oneplus 7 og 7 Pro er dukket op

Nu har OnePlus valgt at udgive den pågældne beta, så den også er tilgængelig udenfor Kina. Opdaterigen rulles dog ikke ud via telefonen, så man skal opdatere manuelt, hvis man vil prøve Android Pie på OnePlus 3 og 3T.

OnePlus 3/3T Pie
Foto: OnePlus

Den såkaldte Community Beta opdatering inkluderer følgendene ændringer:

  • Opdatering af styresystemet til Android 9 Pie
  • En ny brugerflade til Android Pie
  • Sikkerhedsopdatering for april
  • Ny “Forstyr Ikke”-funktion med justernare indstillinger
  • Tilføjelse af beskednotifikationer i spiltilstand
  • Tilføjelse af opkaldsnotifikationer i spiltilstand
  • Integreret Google Lens i kamerasoftwaren

Som sagt ruller opdateringen ikke ud via telefonen, så man skal altså selv downloade og installere den, hvilket kan gøres via dette link.

Det skal nævnes, at der endnu ikke er tilbagemeldinger om stabiliteten af opdateringen. Så hvis man ikke er fortrolig med manuel installation af styresystemer, eller hvis man bruger sin OnePlus 3 eller 3T som daglig telefon, så har man måske større interesse i at vente på den endelige Pie-opdatering.

Mere nyt om emnet

Historien var ikke død. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/4/2019 bragte vi fortællingen Nye billeder og detaljer om Oneplus 7 og 7 Pro er dukket op – Du kan læse det videre forløb her. Se de seneste nyhede om temaet her.