Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus 5 og 5T gøres klar til Android 9 Pie

OnePlus 5 og 5T gøres klar til Android 9 Pie

OnePlus 5 og 5T får nu Android 9 som beta, som bringer nye funktioner med sig.

OnePlus 5T
OnePlus 5T
Foto: Mobilsiden.dk

OnePlus var blandt de første til at opdatere deres nyeste telefoner til den seneste Android udgave, Android 9 Pie. Men de ældre OnePlus 5 og 5T har længe måtte nøjes med Android 8 Oreo, hvilket mange har været skuffede over. Men det er nu ved at ændre sig, for OnePlus har rullet en åben Oxygen OS beta, baseret på Android 9, ud verden over.

Opdateringer bringer ikke kun Android 9, men også seneste sikkerhedsopdatering, samt en række nye funktioner. Heriblandt ny brugerflade og opkalds udseende.

Læs også: Android 9 opdateringer til OnePlus er forsinkede

Så rulles der åben beta med Android 9 ud til OnePlus 5 og 5T.
Så rulles der åben beta med Android 9 ud til OnePlus 5 og 5T.
Foto: OnePlus.net

Android 9 Pie til OnePlus 5 og 5T

Opdateringen byder på en opdatering af brugerfladen, ny styring via bevægelser, parallelle apps og udvidede muligheder med dual SIM. Med dual SIM vil man kunne vælge en kontakt, eller en gruppe, som skal være tilknyttet et specifikt SIM kort.

Med parallelle apps kan man fx have to Messenger apps med hver deres konto tilknyttet. Derudover medfølger der en lang række fejlrettelser, men det betyder ikke at der ikke kan være fejl i betaen.

Alle der har en OnePlus 5 eller OnePlus 5T kan hente betaen, hvis lysten er der. Har du mod på at kaste dig ud i det, så har OnePlus en rigtig fin guide lige her

For alle jer der ikke gider beta'er, så kan i glæde jer over, at der inden længe er Android 9 klar til jeres 5 eller 5T.

Læs også: Android 9 Pie: Opdateres min mobil - og hvornår?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies