Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   OnePlus åbner for forsalg i dag - men kun i en time

OnePlus åbner for forsalg i dag - men kun i en time

Har du forgæves forsøgt at få fingrene i OnePlus Ones billige flagskib, får du muligheden i dag - men kun i en time. Sådan gør du.

Har du forgæves forsøgt at få fingrene i OnePlus Ones billige flagskib, får du muligheden i dag - men kun i en time. Sådan gør du.

Den selv-udnævnte flagskibsdræber nærmer sig omsider handlen. Siden lanceringen i maj måned har det ellers været svært at skaffe sig et eksemplar. One blev udelukkende solgt drypvist igennem et invite-system, hvor du enten skulle stille op PR-stunts, til konkurrencer på deres forum eller sociale medier, eller kende en der kender en.

I dag får du dog muligheden for at forudbestille OnePlus uden om det kringlede invite-system. Mellem kl 16.00 og 17.00 dansk tid bliver det muligt at bestille OnePlus på sædvanlig vis igennem deres hjemmeside.

Forsalget er kun åbent i en enkel time, men OnePlus bedyrer at forsalget vil genåbnes så snart den næste leverance af mobiler er klar.

Eftersom at presser på OnePlus’ servere kan blive massivt, anbefaler mobilsiden.dk, at du skriver dig op til forsalget inden for at mindske risikoen for serverkvaler. Klik her for at skrive dig op.

OnePlus One koster 2099,- og 2399,- kroner, for henholdsvis den hvide 16GB plastvariant, eller den grå 64GB version med sandsten-finish.

Læs også: OnePlus One - Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Hans 27-10-2014 20:00:53

Ja de kan lave mobiler, den virker som en drøm.
Ja man kan sagtens købe hvis man vil, jeg har været med til at købe 5 OnePlus One ind til nu, så hvis du vil gøre lidt for det så er det muligt.
Og de har sku da gjort det godt, tænk, tænk på alt den gratis reklame og omtale de har fået, det betaler de andre kassen for. Derfor er prisen på den også næsten halvdelen af de andre top modeller.

4 1
Kurt L Andersen 27-10-2014 18:58:13

Helt ærlig vil de sælge mobiler eller hvad? Kan de lave /bygge nogle mobiler ?
Synes snart det er ved at være en parodi med det firma og den mobil, det gider jeg ikke model til har lige købt mig en Sony Xperia Z3

3 3
Naggie21 28-10-2014 02:16:36

Godt for dig, Kurt. Så er der flere til os, der har lidt tålmodighed :)

3 1

Om brug af cookies