OnePlus One kommer drypvist de næste par måneder

Prisbaskeren fra OnePlus kæmper med at følge med efterspørgslen. Læs om den forventede tilgængelighed her.

OnePlus One kommer drypvist de næste par måneder

OnePlus ryster markedet med deres high-end mobil til lavpris. Den fordelagtige pris, sammen med det kontroversielle PR-stunt ’Smash the Past’ gør, at det kniber med at følge efterspøgslen hos OnePlus.

Læs også: OnePlus One – det store overblik


Vicepræsident hos OnePlus, Carl Pei, meddeler, at de første One’s i skrivende stund sendes til de hundrede vindere af ’Smash the Past’. Næste leveringsrunde bliver 16GB versionen, som forventes at havne i fingrene på inviterede købere inden udgangen af maj.

I starten af juni forventes den sorte 64 GB-udgave, at få forsalgs-debut for inviterede køber, mens begge versioner vil være bredt tilgængelige uden invitation hen mod slutningen af juni.

OnePlus One kan bryste sig af en 5,5” Full HD skærm, 13MP f/2 kamera med 4K optagelse, samt den nyeste og hurtigste Snapdragon 801-platform i maskinrummet. Officiel dansk pris lyder på 2099,- og 2399,- for henholdsvis den hvide 16GB-version og den sorte 64GB-version.

Flere nyheder om temaet

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 28/4/2014 fulgte redaktionen op med sagen om Er OnePlus ejet af Oppo? – Læs den her. Se også seneste nyt om emnet her.