Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pebble er et ”smart-ur”

Pebble er et ”smart-ur”

Uret Pebble kan tale trådløst sammen med din smartphone – og dele musik, beskeder og meget andet – og er inden lancering en stor succes.

Smartphones er måske smarte, men de ligger ofte nede i lommen når man skal bruge dem. Et nyt ”smart” ur skal lave om på dette. Uret Pebble kommunikerer trådløst via Bluetooth med både iPhone og Android telefoner.

Allerta, som er firmaet bag Pebble, fortæller de fire knapper kan styre musikken, gøre så man kan se beskeder, mails, Facebook-beskeder samt bruge uret til cykel- eller løbecomputer. Dette kan lade sig gøre da der er indbygget accelerometer.

Skærmen på uret er med e-ink teknologien, som også kendes fra Amazons Kindle e-bogslæsere. Dette giver et minimalt batteriforbrug og muligheden for at aflæse hvad der står på skærmen i direkte sollys.

Succes før lancering

Pebble er allerede blevet en succes inden det er at finde på butikshylderne. Allerta har allerede nu indsamlet 3.3 millioner dollar via den amerikanske tjeneste Kickstarter, og fans har omkring en måned tilbage til at støtte projektet.

Allerta ønsker også brugerne selv skal kunne udvikle applikationer til uret, og har ifølge Wired også planer om at lave en online-butik til Pebble-uret.

Kickstarter er valgt, som forretningsmetode da det er rettet mod forbrugerne – og ikke forretningsfonde eller investeringsfolk.

Sker lanceringen planmæssigt er det meningen Pebble skal komme på markedet til september til en pris på 150 dollar ved salgsstart. Du kan se en video om Pebble herunder.

Ønsker du at finde forhandlere af tilbehør til din smartphone, så kan du finde en række forhandlere her.

Kilde: Politiken.dk
 

Læs også:
 - Sony klar med nye features og tilbehør

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin K 18-04-2012 23:14:25

hvad med Windows Phone brugerne?

0 0
Hans Jákup Danielsen 18-04-2012 13:01:19

ud af 100.000

0 0
Om brug af cookies