Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Populære cloud-løsninger er foruroligende langsomme

Populære cloud-løsninger er foruroligende langsomme

Bruger du også cloud-løsninger så har du måske allerede opdaget bagsiden af medaljen - de er alt for langsomme.

Dropbox, Google Drive og SkyDrive er blandt de mest populære cloud-løsninger på markedet, de kan indeholde vores digitale skatte, og fås i forskellige kapacitets-størrelser.

Google Drive vs. Dropbox - hvad skal man vælge?

Men har man 50 GB plads i skyen, og vil uploade alle familiens hjemmevideoer og billeder, på adskillige gigabytes, så kan det tage chokerende lang tid, det viser en test udført af ComOn.dk.

Dropbox til Android opdateret med billede-galleri

ComOn.dk har via redaktionens internetforbindelse, der er på cirka 70 Mbit/s ned og 30 Mbit/s op, prøvet at uploade 2,7 GB diverse filer.

chokerende langsomt resultat

Alle tre tjenester gjorde opgaven langsomt. SkyDrive tog 40 minutter om at uploade de 2,7 GB, mens det tog hele to timer at downloade det samme indhold igen.

Samsung og Dropbox giver 50 GB lagerplads til Galaxy S III

Hos Dropbox der har været på markedet i længst tid, tog det hele 1 time og 45 minutter at uploade de 2,7 GB data, mens det til gengæld kun tog 25 minutter at hente det tilbage igen.

Google Drive (Drev) var den tjeneste med den korteste tid sammenlagt. Her tog det 45 minutter at uploade dataene, mens det kun tog cirka 30 minutter at hente det igen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies