Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan følger du med i OnePlus 2-lanceringen i morgen

Sådan følger du med i OnePlus 2-lanceringen i morgen

OnePlus løfter i morgen klokken 04:00 sløret for OnePlus 2-topmodellen, og du kan selv følge med hjemme fra stuen.

Sådan ser OnePlus 2 ud, hvor der er store ligheder at finde mellem den og forgængeren.
Sådan ser OnePlus 2 ud, hvor der er store ligheder at finde mellem den og forgængeren.

I morgen klokken 04:00 bliver OnePlus 2, den næste topmodel fra det kinesiske firma, afsløret. Afsløringen af telefonen finder til gengæld ikke sted på normal vis, men derimod igennem en særlig livestream i virtual reality.

I den forbindelse har OnePlus udgivet en særlig OnePlus 2-app, som kan downloades i Google Play-butikken. Med denne kan du følge eventen direkte fra din Android-smartphone - både med og uden de såkaldte Google Cardboard-briller.

Læs også: Billeder af OnePlus 2 lækket forud for lanceringen

OnePlus har nemlig gjort et stort arbejde i at udarbejde hele eventen tilpasset til virtual reality-teknologien. Forud for eventen har OnePlus solgt sit eget eksemplar af en virtual reality-brille, så du i eftermiddag kan leve dig fuldstændig ind i det univers, der livestreames fra appen.

Vurderet ud fra OnePlus' hjemmeside ser det dog umiddelbart ikke ud til, at du har mulighed for at følge med i eventen, hvis du ikke har en Android-smartphone.

Spækket med hardware i topklasse

I løbet af de seneste uger er størstedelen af oplysningerne for OnePlus 2 blevet afsløret – nogle informationer af firmaet selv og andre gennem lækkede billeder.

Derfor er det også ganske sikkert hvilken topmodel du kan vente fra firmaet, når der åbnes op for salget. 2. generation af OnePlus’ smartphone bliver udstyret med den seneste Snapdragon 810-processor, som har 8 kerner, der kan køre med en hastighed på op til 2 GHz. Den bliver dog formentlig neddroslet en smule for at undgå en for høj varmeudledning, da netop denne processor har været årsag til flere overophedede smartphones.

OnePlus skruer også godt op for mængden af RAM, som der nu bliver 4 GB af – og samtidig af den hurtigere LP-DDR4-type, som er dobbelt så hurtig i forhold til den LP-DDR3-type, der ses i blandt andet OnePlus One.

Læs også: OnePlus One solgt i 1,5 millioner eksemplarer på cirka et år

Kameraet bag på forbliver på 13 megapixel som med forgængeren, men sensoren er ikke længere fra Sony, selv om blændeåbningen på f/2.0 også forbliver uændret. Kameraet har allerede været med i en række dueller – først fra YouTube-brugeren Marquess Brownlee og derefter mod iPhone 6 og LG G4.

Et sted, hvor OnePlus vil udmærke sig i forhold til næsten alle konkurrenterne, er med tilføjelsen af den nye USB Type C-tilslutning i stedet for det traditionelle Micro USB-stik. Med dette slipper du for at komme til at vende kablet den forkerte vej, for det er vendbart lige som Apples Lightning-stik.

Læs også: Sådan får du invitationer til OnePlus 2

OnePlus 2 vil også byde på en fingeraftrykslæser, som bliver placeret neden under skærmen på en Home-knap, der i høj grad ligner Samsungs.

Design afsløret på forhånd

Det hører efterhånden til sjældenheden, at en topmodel bliver offentliggjort uden at lækkede oplysninger, billeder og videoer er dukket op på forhånd.

OnePlus har heller ikke kunne holde OnePlus 2-topmodellen bag lukkede døre. Senest er billeder fra den kinesiske godkendelsesinstans, TENAA, og to lækkede videoer dukket op, som afslører designet.

Læs også: Disse topmodeller kan du forvente dette efterår

Ved første øjekast minder designet meget om OnePlus One. Den samme form er holdt, men størrelsen er skruet en tand ned og rammen ser ud til at være udført i metal nu. Selv om skærmstørrelsen endnu ikke kendes, forventes den derfor ikke at være større end 5,5" – muligvis mindre endda.

Bagsiden er stadig beklædt med det særlige Sandstone Black-belægning, som har en meget ru overflade. Der er tilføjet en lasersensor under kameraet, og ellers der store ligheder mellem OnePlus One og OnePlus 2.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies