Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kommer Galaxy Watch Sport til at se ud

Sådan kommer Galaxy Watch Sport til at se ud

Samsungs næste smartwatch forventes lanceret snart. Nu dukker der billeder op af dets design.

Foto: 91mobiles

Et nyt smartwatch fra Samsung er på vej og bliver lanceret inden længe. Om det bliver til deres event den 20. februar eller til Mobile World Congress er usikkert. Det skulle være en mere sports orienteret udgave af Galaxy Watch, med et større fokus på sundhed og motion. 

Samsung Galaxy Watch Sport, skulle navnet blive, er rygtet til at have pulsmåler, søvnregistrering, skridttæller, aktivitetsmåler, pulsmåler og GPS. Siden det er en sportsudgave, så er en IP certificering sikkert også at finde. Nogle rygter peger mod et nyt elektrokardiogram, ligesom på Apples Watch Series 4, men det er meget tvivlsomt. Det skulle desuden være det første Samsung ur med indbygget Bixby Reminder.

Uret er rundt og ser ud til at være fremstillet i stål eller aluminium. Der er ingen drejeskive til at navigere rundt i uret, som man ser det på Galaxy Watch, men der er stadig to fysiske knapper.

Samsung Galaxy Watch i sort, blå og guld.
Samsung Galaxy Watch i sort, blå og guld.
Foto: Tigermobiles.com
Foto: 91mobiles

Samsung Galaxy Watch Sport, SM-R500, skulle få 4GB RAM, NFC, WiFi og selvfølgelig Bluetooth. Vi forventer at se uret til Samsung Unpacked om et par uger.

Hvad synes i om designet?

Test: Ticwatch Pro - En skuffende oplevelse

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies