Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan ser Samsungs Smart Glow-funktion ud

Sådan ser Samsungs Smart Glow-funktion ud

Det første billede af den nye LED-ring kaldet Smart Glow, som kommende Samsung-smartphones udstyres med, er blevet lækket - her på telefonen Galaxy J2.

Foto: Sammobile.com

Samsung vil skifte den lille LED-diode på smartphones ud med en stor LED-ring rundt om kameraet på bagsiden, der introducerer helt nye funktioner.

I sidste uge forlød det, at kommende Samsung-smartphones udstyres med denne nye LED-ring introduceret i den kommende og prisvenlige Samsung Galaxy J2. Det viser sig netop at være tilfældet, for nu har hjemmesiden Sammobile fået fat i billeder af den kommende 2016-model af Galaxy J2, der ganske rigtigt har fået føjet denne nye LED-ring til sig.

Læs også: Samsung-smartphones får lysende LED-ring på bagsiden

Idéen er, at LED-lampen kan lyse og blinke i alle tænkelige farver og i et væld af forskellige situationer. Nogle af Smart Glow-funktionerne består i at lyse i bestemte farver, når du får opkald fra prioriterede kontakter, notifikationer, lavt strømniveau og lyse blå, når du vil tage en selfie med bagkameraet som indikation på, at et billede tages tre sekunder senere.

Flere funktioner er på vej, hvor LED-ringen bl.a. vil vise en simpel 'vejrudsigt' ved at lyse gul, hvis det er solskin og blå, hvis det regner. Der ventes også at blive implementeret en form for pulsmåler i Smart Glow, der fungerer i samspil med kameraet og LED-blitzen - noget som mange apps dog allerede kan.

Læs også: Galaxy Note 7 kan blive større end forventet

Spørgsmålet er så, om den kommende Galaxy Note 7 lanceres med den nye LED-ring eller om det først sker med næste års Galaxy S8. At vurdere ud fra de hidtidige lækkede billeder af Note 7 ser Smart Glow ikke ud til at blive en del af topmodellen, der lanceres om en lille måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies