Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Salget af Samsung Galaxy-produkterne fortsætter i Norden

Salget af Samsung Galaxy-produkterne fortsætter i Norden

Galaxy-smartphones fra Samsung vil fortsat blive solgt i de nordiske lande, oplyser Samsung.

Apple er ude med riven efter Samsung. Senest er det gået ud over Galaxy S, Galaxy S II og Galaxy Ace.

I Haag, Holland, har Apple fået nedlagt et midlertidigt markedsførings- og salgsforbud mod disse Samsung Galaxy produkter. Men nu reagerer Samsung på sagen.

I en pressemeddelelse skriver Samsung, at de vil tage alle juridiske foranstaltninger i brug, for at sikre at deres produkter, fortsat vil være tilgængelige for de hollandske mobilkøbere.

De oplyser videre, at salget af produkterne fortsætter i de nordiske lande som hidtil.

Herunder kan du læse Samsungs statement.

Samsungs pressemeddelelse 24/8 2011

Press statement regarding Apple’s patent lawsuit against Samsung in the Netherlands.

Today's ruling is an affirmation that the GALAXY range of products is innovative and distinctive. With regard to the single infringement cited in the ruling, we will take all possible measures including legal action to ensure that there is no disruption in the availability of our GALAXY smartphones to Dutch consumers.

This ruling is not expected to affect sales in other European markets. Sales continues in the Nordic countries.

Samsung has a proud history of innovation in the mobile industry. We will continue our plans to introduce new products and technologies that meet and exceed consumer expectations. And we will defend our intellectual property rights through the ongoing legal proceedings around the world.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik jensen 25-08-2011 09:04:39

Retten i Holland giver Apple en velfortjent kæmpe røvfuld

Ud af de 10 påståede patentbrud, blev Samsung kun dømt for en meget lille overtrædelse af et enkelt ubetydeligt patent, noget som Samsung end ikke er ansvarlig for, da billedevisningen er en del af Android OS.

Det er et 100% totalt nederlag for Apple, der havde iværksat en stor smædekampagne med påstande om at Samsung havde kopieret Apples såkaldte originale design og brugerflade, med krav om at salget af alle de omtalte Samsung enheder skulle stoppes og enhederne destrueres.

Domstolen konkludere med sin dom, at der ikke er tvivl om at Samsung har udviklet sit eget unikke design og brugerflade og dermed giver domstolen også Apple en velfortjent kæmpe røvfuld for deres urimelige og grundløse påstande om plagering.

Samsung er alene blevet kendt skyldig i, at havde benyttet en almindelig brugt metode til at fremvise billeder på, noget som Apple på et tidspunkt har været så heldig at havde udtaget patent på. Mange kan synes at det er mærkelig, da metoden ikke kan anses for særligt original eller innovativt.

Samsung har meldt ud, at der naturligvis vil komme en software opdatering der vil ændre billedevisningen i de 3 Samsung enheder der af retten er blevet pålagt et salgsforbud, så salget kan fortsætte som planlagt. Dette vil ske inden for de 7 uger, som dommeren har sat som tidsgrænse

0 0
JohnnyNr5 25-08-2011 06:10:45

..over at JP og de andre iBotter er i stand til at fortsætte skyttegravskrigen fra æblehaven. Jeg ville ha' forventet at finde dem alle i fosterstilling, hulkende hjerteskærende, på dagen for Steve Jobs officielle afgang som styrmand på æbleskroget. I er åbenbart stærkere end jeg normalt ville give mennesker der gerne lader sig kontrollere ære for. Imponerende nok.

Lidt kedeligt at man ikke havde fornuft nok til også at smide bladre med fingeren over højre skulder, men alt i alt ser det jo ud til at være godt meget godt for os fritænkere. Æblemosten smager nok lidt surt til aften, nu man ikke fik medhold i alt det fremlagte materiale. Det der skulle være endt med en storhøst af flotte æbler, ligner nu lidt mere nogle afgnavede æbleskrog. Ain't life a bitch:)

0 0
Footiefan 25-08-2011 08:04:59

haha og jeg er forbløffet over små bitre mennesker ;-)

0 0
Polle13 24-08-2011 22:27:53

@JP Er du helt blank? Samsung investerer selv millioner i udvikling af deres produkter, blandt andet flash memory og skærme, som Apple jo køber ind i store mængder.

Det her er udelukket et spørgsmål om Apple prøver at fjerne konkurrencen fra deres største udfordrer, og prøver det på deres sædvanlige smålige måde. De patenter som den hollandske domstol mener SGS2 overtræder er bl.a. brug af UI, og oplåsningen af telefonen. Hvor nytænkende er det lige at man for at låse skærmen op kører sin finger hen over skærmen??

Techselskaber låner altid af hinanden, og apple er ikke bedre. Du mener måske også det var Apple der opfandt tavlecomputeren?? Jobs og co. er dybt pinlige og heldigvis har historien vist at selskaber med storhedsvandvid bliver tabere på sigt!

0 0
JP 24-08-2011 22:48:29

Hvor meget tror du at Samsung ville investerer i at udvikle flash memory og skærme hvis Apple eller andre bare tog deres specifikationer og kopierne løs?

Nu er det sådan at i dette retssystem vi har så er det dommerne som afgøre hvilke patenter som er gyldige og om en anden part bryder dem, og dommeren i den konkrete sag, har (i sin initielle vurdering) sagt at Samsung kopier Apple opfindelse.

Jeg mener ikke at Apple opfandt tavle computerne, men de opfandt iPad'en og herunder den patenterede teknologi som Samsung nu har kopieret.

0 0
Nygaard 24-08-2011 22:53:45

Kære JP,

Læs linket og græd snot: http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=5457&zoneid=5

Apple got pwned!

0 0
Simon\n 25-08-2011 01:33:55

Nu har der godt nok været noget krig herinde igen om hvad der har været det rigtige.

Men jeg synes afgørelsen de er kommet med i Holland er den rigtige. At det kun er patentet hvordan man bladrer i et fotoalbum på en touch skærm, som er den Samsung / Google har brudt / kommer for tæt på. og derefter har dommeren givet dem en tidsperiode til at fikse problemet. I stedet for at stoppe salget og få forbrugerne til at lide unødigt. og at de andre patenter med design fis ikke var brugbare. Smukt behandlet i mine øjne

for mig viser det at dommer i denne afgørelse har haft hoved med sig. Den rigtige dom da der ikke er nogen forbrugere, som lider af ikke at kunne få deres produkter. Samsung får ikke tab i indtjening, af tabt salg, med mindre de ikke når at få opdateret, hvilket de så selv vil være skyld i. og Apple får "ikke helt" sin vilje men opnår at der er ikke nogen som bryder deres patent, hvilket er glædeligt for dem.

btw glæder mig til at komme i butikken og prøve sam G tab 10,1 :D nu hvor SU'en ikke rækker til købet af sådan et spændende stykke flot design, og kraftigt hardware :)

ps. lad nu vær at hate min besked. Det var min mening og min alene.

0 0
Lennart Ingemann Nielsen 24-08-2011 19:30:03

Den her reklame siger ALT om alle de sagsmål og hele Apples strategi: http://www.youtube.com/watch?v=FgOX9mb7V4o

0 0
JP 24-08-2011 21:17:06

Nå du mener verdens mindst effektive reklame? Den virkede nok kun på en meget begrænset målgruppe.

0 0
johannes 24-08-2011 18:42:12

Hvorfor er det altid forbrugerne der betaler prisen!!!!....Kan godt være at det fortsætte i norden(LUCKY US :D ), men der er mange der der mister chancen for at prøve et nyt og anderledes produkt.

0 0
JP 24-08-2011 21:15:55

Nemlig!

Vi skal forhindre at firmaer som Samsung bare kan kopier andre og dermed fjerne virksomheder som Apples villighed i at investerer mio. i forskning og nytænkning. Så Apple (og andre) stadig kan lave nye og anderledes produkter til forbrugerne

0 0
Kim Harder 26-08-2011 14:08:31

Produkter, som apple også selv har kopieret fra det forrige århundre.

0 0
Nygaard 24-08-2011 22:50:37

JP din kæmpehat... Johannes siger i sin kommentar, at det er GODT Samsung får lov at sælge deres produkter.

0 0

Om brug af cookies