Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note II kommer med dual-SIM

Samsung Galaxy Note II kommer med dual-SIM

Samsung har nu offentliggjort tidligere lækkede billeder af en dual-SIM model af Galaxy Note II – den er klar til salg i december.

Samsung Galaxy Note II Dual-SIM (miniSIM og MicroSIM) (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note II Dual-SIM (miniSIM og MicroSIM) (Foto: Samsung)

Samsung i Kina har nu offentliggjort tidligere lækkede billeder af en dual-SIM model af den populære phablet Galaxy Note II – på deres egen hjemmeside.

Det er den samme telefon specifikationsmæssigt med blandt andet en 1.6 GHz quad-core processor og en 5,55 tommer Super AMOLED HD skærm, men nu har den plads til to SIM-kort – et miniSIM og et MicroSIM kort.

Vi skal dog ikke forvente, at se den nye model af Galaxy Note II på det danske marked, da vi ikke har tradition for telefoner med dual-SIM.

 - Derfor har vi ikke dual-SIM og qwerty-telefoner i Danmark

Enheden kommer til salg på det kinesiske marked den 3. december.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 25-11-2012 00:50:09

Enten er det fra Google elelr også fra Samsung(SGS II ejer), så er opdateringer forsat et problem, når man hver gang skal slette alt via "gå via fabriksindstillinger", for at få fuld glæde af disse opdateringer.

Samsungs Kies er desværre ikke et godt bud på kopiering af tidligere data; "så virker det, og så virker det ikke", eller også kan W7 ikke genkende enheden,og vil ikke tilslutte den via USB!

Det må være muligt af disse data lettere bevares og genskabes efter "fabriksindstillinger", - end tilfældet er i dag.

Det må jo erkendes, at vi i dag bruger mange af de faciliteter i vore mobiltelefoner, som ellers tidligere lå i kalendere m.v., og tabet af data er blevet mere kritisk end tidligere fordi vi har alle disse data med os, i en enkel og let tilgængelig form, som vi dagligt bruger konstant.

- FÅ NU STYR PÅ DE DATA VI HAR I VORE MOBILER, OG SOM ER SÅ UUNDVÆRLIGE FOR OS I DET DAGLIGE, UDEN DET ER BESVÆRLIGT VIA EN PC ELLER EN ELENDIG KIES!

Mange har jo "smidt" et GB hukommelseskort i vore mobiler, og der er nok plads til en kopiering hertil og tilbage igen hvor de hører hjemme- SÅ SVÆRT KAN DET SGU HELLER IKKE VÆRE!

0 0
Sven A. 23-11-2012 14:07:55

Når man trykket oversæt til dansk på den kinesiske side, så stod det kun 3G netværk.

0 0
Tbm2 23-11-2012 14:11:30

Tak for det Tænkte det nok 4g hedder jo GT-N7105 den her hedder GT-N7102

0 0
Tbm2 23-11-2012 13:52:40

Har den 4g?

0 0

Om brug af cookies