Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S IV får Smart Scroll - screenshots lækket

Samsung Galaxy S IV får Smart Scroll - screenshots lækket

Telefonen er endnu ikke en realitet, men alle venter bare på den bliver præsenteret i næste uge. Screenshots er nu lækket.

Screenshots fra en amerikanske variant af Samsung Galaxy S IV er netop dukket op på internettet. Det er den israelske hjemmeside gsm-israel.co.il, som er kommet i besiddelse af disse screenshots.

De lækkede screenshots bekræfter en hel del, men først og fremmest den helt nye TouchWiz Nature UX 2.0, som viser en  moderniseret indstillingsmenu. Det skriver Sammobile.com.

Billederne bekræfter også, at Samsung Galaxy S IV får den meget hypede funktion ”Smart Scroll”, samt funktionerne ”Smart Pause”, ”Smart Stay” og ”Smart Rotation”.

 - Flyt skærmen med øjnene på Samsung Galaxy S IV

Der er tale om en 5 tommer Full HD skærm, 13 megapixels kamera, 1.8 GHz quad-core processor. Hvilket også stemmer med de tidligere lækkede specifikationer

 - Er dette specifikationerne på Samsung Galaxy S IV?

Samsung forventes, at præsentere Galaxy S IV torsdag den 14. marts ved en stor anlagt event i New York.


Læs også:
 - Samsung Galaxy S IV på vej i 6 varianter
 - Samsung Galaxy S IV oplysninger måske lækket på Twitter

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anker 08-03-2013 15:41:09

Ja det er fanme en del. Mener HTC One kommer med 467, men den laver dem på en 4.7" skærm, mens Samsungen laver 480 på en 5". Noget af det samme, men jeg vil alligevel til enhver tid vælge HTC'en.... Jeg synes Samsungs Touchwizz og de farver de bruger ligner noget fra en BR bip bip spil....

0 0
Tbm2 09-03-2013 16:08:43

480 ppi skal du ikke regne med. Det mest sandsynlige er en ppi på ca.440 hvis den får full hd skærm.

0 0
Jonas 09-03-2013 03:45:47

Du kommer aldrig til at se forskellen på de 13 tommer og spørgsmålet er vel hvor mange der vil rende rundt med 5 tommer. Jeg har en 920'er og skærmen må ikke blive større for mig før det bliver ubehageligt at rende rundt med den(har måske for små hænder?;)

Hvis de holder samme plastikstil som de tidligere har gjort så står HTC rimelig godt. Jeg orker ihvertfald ikke at rende rundt med den hvis jeg kan få en lækker telefon til samme pris. Samtidig har vi med LG's topmodel til 3500 kr et billigt alternativt til en solid telefon.

De skal altså hive en kanin op af den hat i Seoul:) Det har de gjort før men er ræd for at de pga. tidligere succeser ikke pakker telefonen ind i noget lækkert og jeg vil ihvertfald sagtens kunne overse 13 PPI og en lidt større processor til fordel for HTC's perle eller LG's billige model.

0 0
09-03-2013 10:00:04

Samsung har allerede sagt at den bliver i plastic, og størrelsen på skærmen er da underordnet, så længe den samlede bredde på mobilen ikke er større. Den får heller ikke en ppi på 480. Den har samme opløsning som HTC One, men større skærm, det må jo give en mindre ppi......

0 0

Om brug af cookies