Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy S6 kan blive radikalt anderledes

Samsung Galaxy S6 kan blive radikalt anderledes

Det er meget tidligt i udviklingen, men der kan være noget helt anderledes i vente, når Samsung Galaxy S6 kommer

Det næste flagskib fra Samsung vil blive Samsung Galaxy S6, det er næsten helt sikkert. Samsungs Galaxy S-linje kan dog se frem til at få en ordentlig overhaling, hvis man skal tro de seneste forlydender inde fra Samsung.

Læs også: Samsung Galaxy S5 måske med Android Lollipop i år

Kilder fortæller til SamMobile.com, at Samsung Galaxy S6 lige nu går under kodenavnet 'Project Zero'. Tidligere har Samsungs flagskibe fået navn efter et bogstav. Eksempelvis hed de to nyeste topmodeller, Galaxy S5 og Galaxy Note 4, mens der blev arbejdet på dem Project K og Project T.

Det tyder på, at der bliver startet forfra med Samsungs Galaxy S-linje, og det er også hvad de samme kilder fortæller til SamMobile.

Læs også: Samsung lancerer to metalmobiler: Galaxy A3 og A5

Samsung har begyndt udviklingen af Samsung Galaxy S6 helt fra bunden uden at kigge på de forrige modeller - og så er det ikke til at sige, hvor telefonen ender.

Koreanerne har startet en ny linje af smartphones med Samsung Galaxy Alpha, som fik rigtig fine ord med på vejen, men om Galaxy S6 også ender med metal og lignende linjer, det er ikke til at sige.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tangloppen 04-11-2014 18:10:34

Lyder da fantastisk, såfremt at grufulde bagside bliver ændret til noget andet end det nuværende, så kan resultatet bliver ganske interessant. Med Alpha modellerne har de ihvertfald taget et skridt i den rigtige retning. Så må man bare håbe at denne nye "linie" kun vil resultere i en enkelt model eller 2, istedet for 28 forskellige modeller, efterfuldt af 29 skrabede modeller osv.

K I S S.

7 0
Peter Lyck 04-11-2014 19:41:18

Det giver god mening at Samsung skal lave en bedre topmodel, men Samsung vil fortsat skulle lave mange forskellige modeller.

Modsat fx Apple, så lever Samsung også af de kunder som ikke vil smider 5000kr. efter en smartphone... det er så samme fremgangsmåde som de fleste andre store producenter af Android telefoner, samt windows modeller.

2 6

Om brug af cookies