Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung inviterer til Note-event

Samsung inviterer til Note-event

Anden omgang af Samsung Unpacked vil byde på næste generation af Note-serien.

Samsung inviterer omverdenen til at følge med, når de i morgen indtager scenen til IFA 2014 i Berlin. Med overskriften: ”Ready? Note the date!” hersker der ingen tvivl om at næste generation i den populære Note-serie vil blive præsenteret.

Der er stadig uvis hvad Samsung Galaxy Note 4 kan bryste sig af specifikationsmæssigt, men spekulationer er der nok af. Skærmen vil formentligt blive på de 5.7” traditionelle tommer, men denne gang spækket med 1440 x 2560 pixel for at levere unik skærmoplevelse.

Designet er, ifølge rygtemøllen, overgået til et endnu mere eksklusivt look og ædlere materialer, lidt i stil med den nyligt præsenterede Samsung Galaxy Alpha. Der har sågar været spekulationer om en buet Note, eftersom Samsung har registreret Galaxy Note Edge som et varemærke.

Man kunne håbe at der med dette produktive flagskib, medfølger vandtæthed som set i fætteren: Samsung Galaxy S5, og ligeså håber man på enten iris- eller fingeraftryksscanner for forhøjet sikkerhed.

Du kan følge Samsung Unpacked 2014 igennem dette link, som begynder i morgen klokken 15:00. For live opdateringer kan du også følge #TheNextGalaxy eller #UNPACKED på sociale medier.

Indtil da må vi væbne os med tålmodighed og nøjes med nedenstående trailer.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies