Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Se Android Lollipop på Samsung Galaxy S5

Se Android Lollipop på Samsung Galaxy S5

Så er det første kig på Android L kommet til verden, og vi får den nye opdatering at se på en Samsung Galaxy S5

Det første lange kig på Android L er kommet frem, og måske lidt ironisk er det på en Samsung Galaxy S5. Samsung prøver ellers at gøre sig mindre afhængige af Google, men det er også SamMobile, der står bag dette kig.

Læs også: Samsung laver Apples næste processorer

Ud over at få Android L til Samsung Galaxy S5, så har SamMobile også fået bekræftet fra sine egne kilder, at Android L vil komme til at hedde Lollipop. Det er endnu ikke officielt, men Google skulle have taget beslutningen om, at når opdateringen skal udgives, så vil den hedde Lollipop.

Det er den udgave af Android L, der hedder LRW58J, SamMobile har fået installeret på deres Galaxy S5, og de egentlig havde de planer om at lægge den online til deres læsere. Efter at have brugt softwaren, har de dog lavet de planer om, da TouchWiz ikke spiller optimalt sammen med Android L endnu.

Masser af arbejde endnu

Designmæssigt er der langt fra Samsungs TouchWiz til det rene Android, og det er især rigtigt med Android L. Android L bringer et nyt udtryk med sig kaldte Material Design, og Samsung er stadig i gang med at rette TouchWiz til efter det.

Læs også: Galaxy S5 Active bliver seneste Samsung-mobil i Danmark

Ud over det æstetiske, så er det en meget tidlig udgave af softwaren, SamMobile har fat i, og derfor præsterer den nye opdatering ikke specielt godt. SamMobile melder om et væld af bugs, men det er altså naturligt på dette stadie.

Af videoen herunder fremgår det blandt andet også, at Samsung ser ud til at skille sig af med det lettere udefinerbare blå farve, der har præget koreanernes apps. Til gengæld er bagrunden blevet hvid og mere stilren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies