Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Send penge med et link via PayPal

Send penge med et link via PayPal

PayPal vil gøre det nemmere at kradse penge ind fra skyldnere. Send et link og modtageren kan returnere penge.

Det skal være nemmere at få kradset penge ind, hvis det står til PayPal. Selsskabet har netop lanceret en ny service, der gør det muligt at sende et link til dem der skylder penge. Herefter kan pengene overføres direkte til din PayPal-konto.

Den nye service hedder PayPal.me og går kort og godt ud på, at hver bruger kan oprette et unikt link, der henviser til deres konto.

De unikke link hedder for eksempel: PayPal.me/VonAnd og sendes det til en ven, der skylder penge for taxaturen hjem fra byen, vil de via PayPal blive anmodet om at overføre penge.

Læs ogsåModtag dine kvitteringer digitalt i MobilePay

Det er desuden muligt at tilføje et beløb til linket: PayPal.me/VonAnd/25 hvorved modtageren anmodes om 25 kroner.

PayPal.me virker ind til videre i følgende lande: USA, England, Tyskland, Australien, Canada, Rusland, Tyrkiet, Frankrig, Italien, Spanien, Polen, Sverige, Belgien, Norge, Danmark, Holland, Østrig og Schweiz.

For at benytte PayPal.me er det dog en forudsætning, at begge parter har en PayPal-konto, og dem der ønsker at anmode om penge har oprettet et link via PayPal.me

MobilePay har en lignende service, hvor brugerne kan anmode om penge fra andre brugere. Fordelen ved PayPal.me er at servicen kan anvendes på tværs af mange forskellige lande.

Kilde: PayPal.me

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies