Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Skype vil oversætte, mens du snakker

Skype vil oversætte, mens du snakker

På CODE-konferencen har Microsoft vist nogle af de ting frem, som Skype vil have i fremtiden, herunder live oversættelse

Skype har længe været et populært værktøj til at forbinde folk på tværs af kloden, og nu kan det snart blive lidt lettere at følge med i samtalen, også selvom man ikke taler samme sprog. Skype vil nemlig oversætte, mens man taler.

På CODE-konferencen viste Gurdeep Singh Pall, der er chef for Skype og Lync hos Microsoft, funktionen frem med en kollega fra Tyskland. Denne funktion er dog stadig i beta-fasen.

Læs også: Skype gør gruppevideosamtaler gratis

Skype kunne oversætte hans engelske til tysk tale og sprog, ligesom kollegaens tyske blev til engelsk tale og tekst.

Pall sagde, at Skype handler om at bryde barrierer. Først med billig international telefoni og siden videokonferencer. Nu er det så sprogbarrierer, der skal brydes. Microsofts chef, Satya Nadella, siger, at de forsøger at få denne funktion ud på så mange enheder og så mange apps som muligt.

Læs også: WP 8.1: Vi har talt med Cortana 

Denne funktion er et produkt af Skype, Bing og Microsofts Research Lab, der alle har været ved at arbejde med naturligt sprog i et stykke tid. Sproggenkendelsen bliver drevet af den samme teknologi, som ligger bag Microsofts Cortana i Windows 8.1.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies