Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony klar med Android walkman

Sony klar med Android walkman

Først på ugen præsenterede Sony Xperia S og Xperia Ion til CES-messen i Las Vegas. Men de lancerede også en ny Walkman, som skal konkurrere mod iPod.

Sony har foruden Xperia S og Xperia Ion også lanceret en Walkman i en Z series, som også er udstyret med Android som styresystem.

Den nye Walkman skal være en konkurrent til iPod fra Apple, og dette kan blive interessant da Sony har et godt ry for god lydkvalitet.

På Walkman Z ligger der Android 2.3 (Gingerbread) og den er designet til musikelskeren, den har en NVIDIA Tegra 2 processor, HDMI out og WiFi – og Android giver dig muligheden for at få alle applikationerne fra Android Market.

Den har selvfølgelig også mulighed for, at benytte Sony Music Unlimited med Walkman Z. Batteriet skulle kunne klare op til 20 timers lydafspilning eller omkring 5 timers afspilning af video.

Walkman Z kommer i versioner med hukommelserne 8, 16 og 32 GB, og er på markedet i marts måned. Om den kommer på det danske marked er endnu uvist.


Læs også:
 - Xperia S - alle specifikationerne
 - Web-TV: Se Sony Xperia S

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hellas7 13-01-2012 23:35:41

Apple sidder stærkt og tungt på mp3-markedet. Personligt tror jeg ikke på en buttet 4,3" mp3-afspiller - den er simpelt hen både for stor og tyk. Batteriet kan klare 20 timers musik - halvdelen af en iPod touch. Endelig kan den max holde 32 GB, hvilket også er det halve af en iPod Touch.

Konklusion: Dejligt med konkurrence i Apple-land, men jeg tvivler på, at denne walkman når meget længere end Microsofts Zune-afspillere.

0 0
Naggie21 13-01-2012 15:46:35

Jeg er ret imponeret over at de vælger at bruge James Labrie i reklamen i stedet for det nemme valg af en pop-dulle der ikke kan synge. Så er det sgu bedre med noget METAL :P

0 0
Morten Kristiansen 13-01-2012 11:13:41

Super fedt Sony!
Men vil måden hvorpå filer ligges ind på denne afspiller, være noget drag and drop som de gamle MP3 afspillere, eller skal man have et itunes look'a'like program til overførsler?

0 0
Naggie21 13-01-2012 16:17:51

En Android telefon skal understøtte drag and drop overførsel, men det forhindrer dog ikke muligheden for det andet også. Samsung telefoner kan jo fx både over drag and drop, men også det knap så fede KIES..

0 0
Mazzen 13-01-2012 10:03:41

Endnulig noget der ligner en ordenligt konkurrent til Apple monopol på Mp3 markedet, bliver spændende og se om Sony kan leve op til deres ry, for i så fald tror jeg hurtigt jeg kan få fat i sådan en.

Håber bare at der ligesom Ipod er et ordentligt cover dertil så der ikke sker helt så meget hvis man skulle tabe den.

0 0

Om brug af cookies