Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sony lancerer ultimativ Walkman. Pris: 18.000 kr.

Sony lancerer ultimativ Walkman. Pris: 18.000 kr.

Når det ikke kan blive godt nok. Sony lancerer NW-ZX2 walkman til feinschmeckerne - og den er dyr.

Et kendt mantra i Hi-Fi kredse er at kvalitetslyd koster. Og denne realitet har Sony, selskabet der i sin tid opfandt Walkmanen, taget til sig i deres nyeste serie af musikafspillere til lydentusiaster.

Den hundedyre afspiller, der efter sigende skulle spille himmelsk, hedder NW-ZX2, men prisskiltet bliver derefter. Hele 10.000 kroner skal du regne med at slippe for Walkmanen, som kan udvides med en hovedtelefonforstærker til yderlige 8.000 kroner.

Til gengæld loves der uovertruffen lyd i studiekvalitet til de mange penge.

Se også: Sony sælger Walkman i flaske med vand

Walkmanen vil klare selv de mest krævende ukomprimerede lydformater og skulle lyden stamme fra komprimerede filtyper som MP3 eller AAC vil Sonys S-Master HX og DSEE HX teknologi fintune, forbedre, og endda forbedre lyden for at opnå den bedst mulige lydoplevelse.

Musikafspilleren kører med Android 4.2 og rummer 128GB lagerplads. Den integrerer et 4 tommer stort WVGA-display i et mat aluminiumskabinet. For samtidigt at undgå støj og interferens fra omverdenen er kontakter og kabinet belagt med guld og kobber.

Batteriet er oplyst til at holde til 33 timers kontinuerlig afspilning af HD-lyd og 60 timers MP3-afspilning.

Ønsker du at bruge Walkmanen som trådløs afspiller kan den kobles op til hjemmets anlæg via Bluetooth og Sonys egen LDAC-standarden som giver sender data til anlægget med en bitrate der er tre gange højere end standard.

Se også: Sony udvider sortimentet for Bluetooth-lyd

Er dine behov mere beskedne, kan du dog med fordel skelne til topwalkmanens lillebror Sony NW-ZX100HN. Den deler mange features med sin hundedyre storebror såsom lyd-optimering, mens prisskiltet lyder på mere snusfornuftige 280 euro (omkring 2.000 kroner)

Du kan læse mere om Sony ZX2 her og Sony ZX100HN her.

Er ZX2 for dyr kan du i stedet vælge den mindre og billigere ZX100-afspiller
Er ZX2 for dyr kan du i stedet vælge den mindre og billigere ZX100-afspiller
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies