Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Spotify introducerer ny musikoplevelse til løbeturen

Spotify introducerer ny musikoplevelse til løbeturen

Svenske Spotify lancerer en ny musikoplevelse med Spotify Running, som afspiller det rette musik efter dit løbetempo.

Spotify vil nytænke den måde, du hører musik på gennem din smartphone. Det fortæller musikgiganten i en pressemeddelelse.

Det sker med en række nye tiltag, der endnu bedre finder netop det musik, der passer bedst til dit humør på det rette tidspunkt.

Læs også: Så populært er Spotify

Foruden den nye musikoplevelse introducerer Spotify også videoklip og lydshows, som er med til at levere underholdning til hele dagen.

Ny startside: Now

Hele omdrejningspunktet i det nye Spotify er Now-startsiden, som er designet til at præsentere al det musik og video, der passer bedst til din smag. Now lærer din musik- og videosmag at kende over tid, så der altid er det rette indhold klar til dit humør.

Læs også: Apple vil stoppe gratis musik på YouTube og Spotify

I oversigten kan du swipe til venstre eller højre for at få flere nye forslag, som både kommer fra Spotifys egne eksperter og baseret på dit indhold.

Spotify Running: Tilpasser musik efter dit løbetempo

Den helt store nyhed, som Spotify præsenterer, går under navnet Spotify Running, som er et nyt tiltag til at få dig til at give ekstra motivation under løbeturen.

Spotify Running registrerer helt automatisk det tempo, du løber i, og derefter afspiller og mixer appen musik med et passende antal slag i minuttet. Den afspillede musik er en blanding af anbefalinger fra din egen musikhistorik, playlister med blandede genrer og Spotifys egne sammensatte numre fra DJ's og komponister.

Læs også: Samsung lancerer to nye Level-lydprodukter i Danmark

Hvis du eksempelvis lunter i en kort stund, men pludselig tager en hurtig sprint, mixer Spotify automatisk musikken sammen og afspiller musik af højere tempo.

Se tv-shows og videoklip med Spotify

For første gang træder svenske Spotify ind i en ny branche og lader dig se massevis af underholdning i form af videoklip og tv-shows.

Læs også: Spotify gør status for året 2014

Spotify allierer sig blandt andet med tv-stationer og produktionsselskaber som ABC, Adult Swim, BBC, Comedy Central, Condé Nast Entertainment, ESPN, Fusion, Maker Studios, NBCUniversal, TBS, TED og Vice News sammen med øvrigt eksklusivt indhold.

"Vi vil gerne give brugerne en rigere og mere intens Spotify-oplevelse. Vores mål er, at Spotify bliver soundtracket til vores allesammens liv ved at tilbyde en verden af underholdning, der kombinerer det bedste udvalg af musik, podcasts og video til vores brugere. Og vi er først lige begyndt," siger Daniel Ek, grundlægger og CEO i Spotify.

Starter ud i 4 lande

Den nye Now-oplevelse er allerede nu mulig at opleve, men kun hvis du befinder dig i enten Sverige, Storbritannien, Tyskland eller USA og har en iPhone.

Til gengæld kan du tage Spotify Running i brug under løbeturen uanset hvor du i verden du befinder dig. Det er dog fortsat kun iPhone-brugere, der kan benytte sig af den nye musikoplevelse.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies