Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Stor interesse for Nexus 4 i Danmark

Stor interesse for Nexus 4 i Danmark

Danskerne er parate til at købe Nexus 4 så snart det bliver muligt. Efterspørgslen er stor, men flere forhandlere har mobilen klar i næste uge.

<a href=Nexus 4 er på vej til Danmark. (Foto: Mobilsiden.dk)." />
Nexus 4 er på vej til Danmark. (Foto: Mobilsiden.dk).

Nexus 4 er på vej til de danske butikshylder, men der er rift om de eksemplarer der kommer til landet.

LG oplyser, at de forventer den store efterspørgsel vil gøre, det primært er kunder som har forudbestilt produktet, der vil kunne få fingre i det.

- LG: Derfor koster Nexus 4 det den gør

Teleselskabet 3 skriver i en mail, til nogle af de kunder som har forudbestilt Nexus 4, at de alligevel ikke kan levere i midten af december, som tidligere lovet – samt, at der afventes en ny leveringsdato fra LG.

- ”Det skyldes at vi ikke har modtaget nogle telefoner. LG har prioriteret at levere til de primære markeder først, hvilket sætter os i Danmark i anden række. Desværre kan vi ikke sætte en dato på, hvornår Nexus 4 er på vores hylder, ” fortæller Hanne Damgaard fra 3’s kommunikationsafdeling.

Klar i fri handel

Fra LG er opfattelsen dog, at 3 vil få telefoner før jul.

- ”Leverancen er ikke forsinket – de første telefoner kommer til Danmark i løbet af næste uge, og 3 kommer til at få en del af leverancen. Så vidt vi er informeret her hos LG, er der ingen udskydelser i leveringen af Nexus 4. I hvert fald ikke fra vores side,” oplyser LG til Mobilsiden.dk.

En af landets store webshops, Proshop, oplyser til Mobilsiden.dk, at de modtager Nexus 4 på lageret i kommende uge.

- ”Den skulle komme torsdag, og jeg skulle få nok til alle, plus lidt ekstra, ” lyder det var Mikael Kolding i Proshop.

Kø i Elgiganten

Elgiganten er lidt mere forbeholdne i udmeldingen.

- ”LG Nexus 4 har været enormt populær hos vores kunder, og vi sælger alle som vi kan få fat i. Det er dog ikke sikkert, at der er nok til alle i første omgang, når de lander i vores varehuse i midten af næste uge. Vi gør alt for at få flere telefoner hjem så hurtigt som muligt, og man kan forudbestille Nexus 4 både i varehusene og i vores netbutik,” siger salgschef for tele i Elgiganten Kenneth Nellebjerg til Mobilsiden.dk.


De forskellige meldinger omkring Nexus 4 kan dog summeres op til, at LG Nexus 4, lader til at være en ret efterspurgt telefon.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies