Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telefonnumre og brugernavne lækket fra SnapChat

Telefonnumre og brugernavne lækket fra SnapChat

4,6 millioner SnapChat-brugere må nu konstatere, at deres mobilnummer og brugernavn nu næsten er offentligt tilgængelig.

Den populære Messenger-tjeneste SnapChat er blevet hacket, og både telefonnumre og brugernavne fra 4,6 millioner nordamerikanske brugere er lækket. Det skriver TheVerge

Oplysningerne kommer fra den uofficielle website SnapchatDB, der i skrivende stund er nede. 

Der skulle efter sigende have været adgang til 2 filer, der blandt andet gav adgang til brugerinformation og deres lokation. SnapchatDB havde censureret de to sidste tal i mobilnummeret, for at forhindre spam og misbrug, men oplyste dog, at interesserede parter kunne tage kontakt for den fulde og ucensurerede database.

Læs også: Hacker - Derfor lækkede vi SnapChat-informationer

SnapChat har desuden for nyligt på deres blog fortalt, at hacket ikke er umuligt. Det er den såkaldte “Find Venner”-funktion, der matcher din telefonbog med mulige SnapChat-brugere, der ville kunne bruges til at lave en samlet database, men virksomheden påpeger dog, at de løbende forbedrer sikkerheden for at forhindre det.

Update: Selvom det forlyder at det kun er nordamerikanske brugere der er ramt af angrebet, kan du selv undersøge hvorvidt din konto er blevet hacket her

Kilde: TheVerge

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies