Telia får flere mobilkunder

Nyt regnskab viser, at der er fremgang at spore hos Telia.

Telia får flere mobilkunder

Efter massive nedskæringer og fyringsrunder, så er der nu endelig fremgang at spore hos Telia. Danmarks tredje største teleselskab har fremgang på kundesiden på trods at den hårde priskrig selskaberne imellem. Det skriver Business.dk.

– “Det er første gang siden 1. kvartal 2010, at vi har fremgang i kundebasen. Vi har fået 26.000 flere abonnenter, som samtidig bruger mere end tidligere. Og vi har tabt 23.000 taletidskortkunder i en helt bevidst manøvre på at rydde op. Så det er en fremgang, der er til at tage og føle på. Vi planlægger derfor en stille og rolig vækst fremover, hvor vi hele tiden holder øje med omkostningerne og vil være attraktive på markedet,” siger Telias danske direktør Søren Abildgaard.

Telia fyrede i november måned næsten 170 ansatte, og det satte sig også spor i Telias regnskabdriftsresultatet, der gik fra 207 millioner svenske kroner i 3. kvartal 2011 til 83 millioner i 4. kvartal 2011. Årets sidste kvartal bød dog også på 3.000 flere mobilkunder, mens omsætningen faldt med 7,2 procent.

– “Mobilkrigen har gjort indhug på os – og på alle andre – og sætter bestemt stadig sine spor i regnsskaberne. Men 4G er blevet en drivkraft. Tilsvarende har vi netop lanceret nye pakker, hvor vi virkelig udnytter, at Telia-koncernen er så stor, som den er. Det vil også kunne ses på regnskaberne fremover,” siger Søren Abildgaard.

Læs også:

 – Web-tv: Telia-fyringsrunder er en sort dag

Mere til sagen

Historien er stadig aktuel. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 2/2/2012 kom der nyt i sagen med nyheden Danske priser i norden og Baltikum hos Telia – Du finder den her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.