Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia: Mobilpriskrigen kan komme igen

Telia: Mobilpriskrigen kan komme igen

Kvartalsregnskaberne fra landets teleselskaber er på trapperne og Telias direktør frygter mobilpriskrigen kan blusse op igen.

Telia har, som de første af teleselskaberne, afleveret deres kvartalsregnskab og konkurrenternes er på trapperne. Og Telias administrerende direktør, Søren Abildgaard, frygter dårlige kvartalstal kan betyde mobilpriskrigen blusser op igen. Det skriver Business.dk.

Mobilpriskrigen, som for alvor var i gang i 2010, kostede selskaberne milliarder – men trods de store tab er den altså fortsat.

Telia var først med at aflægge deres kvartalsregnskab, som viste salgsnedgang men en voksende indtjening og flere mobilkunder.

 - Telia har fremgang i ”gode kunder”

 - ”Med fire operatører (teleselskaber med eget mobilsendenet, red.) er det et meget uforudsigeligt marked. Hvis et selskab er ramt hårdt, kan det spille ud med nye prisfald, og så bliver vi nødt til at følge med,” siger Søren Abildgaard til Jyllands-Posten, og afviser at Telia vil drive priskrigen.

 - 3 lægger an til hysterisk priskrig

Det seneste tiltag i priskrigen var fri tale til fast pris, som teleselskabet 3 var først med i slutningen af februar måned. Telenors regnskab er lige på trapperne, mens TDC venter med at præsenterer deres til den 7. august.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rudik 23-07-2013 17:11:58

80kr i måneden uden binding med 10gb data, fri sms og mms og 1 øre per sekund samt 3 timers fri tale. Jep, jeg behøver ingen priskrig, jeg har fundet et godt bette billigt selskab. :)

0 0
Tobias Nordahl 28-07-2013 11:43:54

Hvor finder man det?

Når du så smart kan skrive det, ville det da være oplagt at give lidt mere info.

Selv er jeg ved CBB med 12timers tale, 7gb data, fri sms/mms/facebook og cbb2cbb. Prisen er 119 DKK :-)

0 0
Thomas Larsen 22-07-2013 13:28:35

Så må man håbe at telia er med i denne omgang, bliver jo spændene med det sammeslået netværk mellem Telia/Telenor.

0 0

Om brug af cookies