Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia og Telenors netaftale overvejes

Telia og Telenors netaftale overvejes

Konkurrence-myndighederne overvejer om netsamarbejdet mellem Telia og Telenor kan godkendes.

I sidste uge annoncerede Telia og Telenor deres samarbejde om at skabe ét fælles mobilnet, fremfor som nu, at drive to selvstændige mobilnet.

Men selskaberne får ikke med det samme en godkendelse fra myndighederne, der først skal bruge tid på at undersøge om samarbejdet hæmmer konkurrencen. Det skriver Computerworld.dk.

- “Det er en sag, som skal forelægges for Konkurrencerådet, og den slags sager kræver en del arbejde at gennemføre, så det bliver ikke lige med det første, at der træffes en afgørelse,” siger konstitueret kontorchef Line Kornerup fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Hvis samarbejdet vurderes at gavne forbrugerne, er det muligt at godkende samarbejdet.

Læs også:
- Telenor og Telia går sammen om mobilnet
- Overblik: Telia og Telenors nye mobilnet
- Det betyder det nye mobilnet for dig 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lars Holmgaard 20-06-2011 22:05:49

Super - endelig en fantastisk idé fra to større operatører .. og så skal konkurrence styrelsen trække det i langdrag så forbrugerene ikke får den bedre dækning, service og hastighed som man længes efter!

Undskyld mig, men er der ikke noget galt her?

Hvis nu Ford er de eneste som kan lave en bil der kan køre på vand .. skal vi så forhindre at forbrugerene får adgang til at køre i den, fordi konkurrence styrelsen mener det hæmmer konkurrencen?

Nu stopper i !

0 0
Robert 20-06-2011 23:38:27

Jeg må desværre også indrømme at jeg ikke helt kan forstå på hvilken måde dette ikke skulle komme forbrugeren til gode. Hvilke argumenter skulle man dog komme med imod dette samarbejde SELVOM hovedformålet er at spare penge. Det kommer vel også forbrugeren til gode?

0 0

Om brug af cookies