Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Telia slipper hastigheden løs på 4G LTE

Telia slipper hastigheden løs på 4G LTE

Telia har udvidet deres 4G-netværk kraftigt det seneste år, nu er tiden så inde til at få brugerne over på det - samtidigt gives der "fri hastighed".

Gennem det seneste år har Telia fået bredt netværket til det mobile 4G LTE-bredbånd ud over hele landet. Nu er tiden så inde til at få brugere på det.

Telia kommer derfor med fire nye mobile bredbåndsabonnementer, som går under navnet ”4life”.

4life gør det muligt at købe et 4G-abonnement med op til 500 MB data for kun 49 kroner om måneden eller 30 GB data for 299 kroner om måneden.

Hastigheden er fri på alle abonnementstyper. Det vil sige, at uanset abonnement så får kunderne adgang til en download-hastighed på 80 Mbit/s og en upload på 5 Mbit/s.

Hvad er 4G LTE?

En ny undersøgelse Wilke har foretaget viser, at over halvdelen af den danske befolkning endnu ikke ved hvad 4G LTE er. Ved du heller ikke hvad 4G er – så kan artikle 4G hvad betyder det for dig måske gøre dig lidt klogere på det hele.

Derfor har Telia truffet en beslutning der sætter lighedstegn mellem mobilt bredbånd og 4G.

- ”Det gør vi, fordi den nye teknologi ikke blot er en opgradering af 3G – det er et paradigmeskifte for, hvilke services du kan benytte på det mobile datanetværk,” fortæller Christoph Nørgaard, Vice President Consumer, Telia Mobility.

4G-teknologien giver mobile datahastigheder, der er op til 10 gange hurtigere end hvad 3G-netværket kan tilbyde, og downloadhastigheder på op til 80 Mbit/s.

I dag dækker Telias 4G-netværk en stor del af Danmark, og omkring 75 procent af befolkningen. Bevæger du dig udenfor 4G dækning, så vil modemmet automatisk fange et 3G-signal hvis dette er tilgængeligt.

Kilde: Telia pressemeddelelse 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

nnxiuj 25-01-2012 11:16:58

...dog bare ærgerligt, at det er så dyrt! http://www.abonnementguide.dk/ - der findes langt billigere alternativer!

0 0

Om brug af cookies