Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Temple Run klar til Android

Temple Run klar til Android

Det store iPhone hit Temple Run er nu endelig klar til Android-enheder.

Vi har tidligere på måneden skrevet, at Android-brugere i løbet af denne måned ville kunne få glæde af spillet Temple Run, og nu er det her endelig.

Temple Run har haft kæmpe succes til iOS-enheder, og været utrolig efterspurgt af Android-folket – og nu er det her altså.

Keith Shepherd fra Imangi Studios har tidligere udtalt han er spændt på, hvad det endelige antal downloads vil blive når det er klar til Android-enheder i Google Play.

Du kan downloade Temple Run til Android her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Boss 27-03-2012 19:21:48

Er ikke kompatibel med alle android enheder fx. virker på min tab 10.1 men virker ikke på galaxy ace. Har lavet lidt research på nettet og har fundet ud af, at der er mange flere modeller, som ikke understøtter spillet bl.a.. wildfire og galaxy y men ved selvfølgelig ikke om dette er korrekt.

0 0
Robert 28-03-2012 03:14:30

Forstår aldrig de Wildfire folk som forventer den kan køre det hele. Kigger man inde på Android marked på de lidt mere krævende programmer, ser man altid et væld af kommentarer " Virker ikke på Wildfire, skod program 1 stjerne".

Det er somom man ikke kan acceptere at man har købt en low-end mobil, og den bare SKAL kunne køre det hele. Det samme ser man ved PC-gaming. "Jeg har godt nok en gammel PC fra 2003, men den kan ikke køre Crysis 2! Skod spil, lær at programmér!"

Sjov mentalitet. /rant over

0 0
hellas7 29-03-2012 01:59:44

nu bruger jeg ikke android særlig meget, men har spillet temple run meget på iphone, og det er altså ikke noget særlig grafisk krævende spil - det kører uden problemer på en iphone 3gs med en processor på 600-700 Mhz

0 0
29-03-2012 19:01:43

Nu er wildfire, galaxy y eller ace heller ikke en iphone. Og det behøver jo heller ikke kun være processoren. Det kan jo lige så godt være skærm størrelse eller grafik chippen på SoC'en....

0 0

Om brug af cookies