Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Top 10 mobiler i september

Top 10 mobiler i september

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i september måned.

Foto: Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i august

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i september 2017:

Foto: Mobilsiden.dk

Apples iPhone 7 er igen at finde i toppen af listen, men den tilsyneladende solide førsteplads kan meget vel blive udfordret snart, med Apple iPhone 8’s entré på det danske marked. iPhone 8 har kun været til salg i den sidste fjerdedel af september, hvorfor den med høj sandsynlighed vil stryge til tops i næste måned.

Samsungs Galaxy S8 ligner også en udfordrer i toppen, da den denne måned overhaler iPhone SE på andenpladsen. Huawei fortsætter sidste måneds gode stime med hele tre modeller i hitparaden.

Måneden byder samtidig på et comeback til Nokia, som for første gang i fire år har en smartphone på toplisten med Nokia 8 på en ottendeplads.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies