Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Touch ID på vej til iPad

Touch ID på vej til iPad

Selvom at de fleste nok har tænkt tanken, så bekræfter koder i Apples iOS software, at fingeraftrykslæseren er på vej til iPad.

Det store salgsargument for iPhone 5S i september sidste år, var uden tvivl den integrerede Touch ID-teknologi, som Apple havde indbygget i HJEM-knappen. Den anmelderroste fingeraftrykslæser kan hurtigt og præcist låse flagskibsmobilen op med en enkelt tryk og fra enhver retning. 

Samsung giver udviklere adgang til fingeraftrykslæseren på Galaxy S5

Da Apple en måned senere præsenterede iPad Air, der tidligere har fået flotte ord med på vejen af Mobilsiden.dk, så undrede vi og mange os over, at den ikke var udstyret med samme fingeraftrykslæser.

Rygter har dog længe peget i retning af, at næste generations iPads vil få Touch ID, og nu bekræftes det af en fransk iOS(Styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch)-udvikler. Han har nemlig fundet referencer på en iPad med Touch ID teknologi i softwaren. Det skriver iDownloadBlog.

Det er under det såkaldte “BiometricKit”, der beskæftiger sig med den brugergrænseflade, som kan scanne et fingeraftryk, hvor både iPhone og iPad figurerer. 

Godt salg i iPhones, ikke iPads

Informationen er ingen endelig indikation på, at næste iPad Air eller Mini får integreret Touch ID. Dog har vi svært ved at finde en grund til, at det ikke skulle ske. 

Kilde: iDownloadBlog

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies